Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Χαλκιδική το 11ο Ετήσιο Συμπόσιο Σύμης 2008
Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Στη Χαλκιδική το 11ο Ετήσιο Συμπόσιο Σύμης 2008

Το κύρος και τη φήμη της Χαλκιδικής, ως ιδανικού συνεδριακού προορισμού, έρχεται να πιστοποιήσει η διοργάνωση του 11ου Ετήσιου Συμποσίου της Σύμης από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», που θα πραγματοποιηθείστο […]

Το κύρος και τη φήμη της Χαλκιδικής, ως ιδανικού συνεδριακού προορισμού, έρχεται να πιστοποιήσει η διοργάνωση του 11ου Ετήσιου Συμποσίου της Σύμης από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», που θα πραγματοποιηθεί<...>στο Eagles Palace Hotel & Spa (Ουρανούπολη) από τις 13 μέχρι και τις 19 Ιουλίου 2008. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για ενδέκατη χρονιά, όμως είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα από άλλους προορισμούς της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για μία πραγματικά λαμπρή διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, της τέχνης και της επιστήμης, διανοούμενοι, θρησκευτικοί ηγέτες, νομπελίστες και επιχειρηματίες που θα ασχοληθούν με θέματα διαχείρισης κλιματικών αλλαγών, εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και θέματα που σχετίζονται με την παγκόσμια διατροφική κρίση.

Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί τουριστικό πυλώνα υψίστης σημασίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ανάπτυξη της Χαλκιδικής, η οποία προωθεί με ταχείς ρυθμούς αυτή τη μορφή τουρισμού, δημιουργώντας υποδομές υψηλών προδιαγραφών. “Η προβολή της στο παγκόσμιο σκηνικό ως συνεδριακός προορισμός απαιτήσεων”, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, “αποδεικνύεται από το εύρος και τη δυναμική εκδηλώσεων όπως αυτή που φιλοξενεί”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024