Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το νέο Δ.Σ. της Ε.Τ.Α.
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το νέο Δ.Σ. της Ε.Τ.Α.

Συνάντηση με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης είχε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να χαραχθούν οι στρατηγικές ενέργειες, που θα ακολουθήσειη […]

Συνάντηση με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης είχε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, προκειμένου να χαραχθούν οι στρατηγικές ενέργειες, που θα ακολουθήσει<...>η Εταιρία από δω και πέρα. “Ούτως ή άλλως, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. από μόνη της δίνει το στίγμα των πολιτικών που θα υπηρετήσει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. υπουργός.

“Στόχος όλων μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπηλιωτόπουλος “είναι η Ε.Τ.Α. να αποτελέσει ένα αμιγώς επιχειρηματικό όργανο ανάπτυξης αναλαμβάνοντας δράσεις που θα εξασφαλίζουν τόσο την ποιοτική αξιοποίηση των ακινήτων όσο και μια σειρά από βιώσιμα και αποδοτικά επενδυτικά σχέδια. Ταυτόχρονα όμως, η Εταιρία καλείται και να αναδείξει το νέο πρόσωπο του τουρισμού, ένα πρόσωπο που θα δίνει έμφαση στο περιβάλλον και τον λεγόμενο «πράσινο» τουρισμό, με πιλοτικές δράσεις που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και στην ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση, είμαι βέβαιος ότι η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης θα παίξει τον δικό της στρατηγικό ρόλο στη στήριξη της τουριστικής πολιτικής που χαράζουμε».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024