Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνάντηση των Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων

Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων

Την περασμένη Κυριακή 24 Ιουνίου 2001 επέστρεψε από την Ιταλία η αντιπροσωπεία της Helexpo, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Δημήτρη Κοσκοσίδη, η οποία έλαβε μέρος στην τακτική συνάντηση […]

Την περασμένη Κυριακή 24 Ιουνίου 2001 επέστρεψε από την Ιταλία η αντιπροσωπεία της Helexpo, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Δημήτρη Κοσκοσίδη, η οποία έλαβε μέρος<...> στην τακτική συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουριστικών Εκθέσεων (ETTFA).

Η τακτική συνάντηση της ETTFA πραγματοποιήθηκε στην Abbazia di Spineto της Τοσκάνης. Η αντιπροσωπεία της Helexpo ενημερώθηκε για τις κοινές δράσεις της Ένωσης καθώς και για τις εκθέσεις των μελών, ενώ ενημέρωσε με τη σειρά της για τα προγράμματα της Philoxenia 2001. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο επιχειρηματικό και προσωπικό κλίμα και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη που μοιράζονται τα μέλη, καθώς και τη διάθεσή τους προς περαιτέρω κοινές δράσεις.

Μέλη της ETTFA είναι οι πλέον καθιερωμένες εκθέσεις τουρισμού της Ευρώπης, καθώς γίνεται συστηματική προσπάθεια να διατηρηθούν υψηλά κριτήρια ένταξης. Μεταξύ άλλων, μια έκθεση γίνεται δεκτή εφόσον έχει διοργανωθεί τέσσερις τουλάχιστον φορές, έχει διαπιστωμένα διεθνή εμβέλεια και απευθύνεται κυρίως σε εμπορικούς επισκέπτες. Επί του παρόντος, πέντε διοργανωτές εκθέσεων τουρισμού βρίσκονται στη λίστα αναμονής, ενώ πρόσφατα μη ευρωπαίοι διοργανωτές κάλεσαν την ETTFA να αναχθεί σε παγκόσμια Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, μέσω της οποίας η Helexpo συμμετέχει στην ETTFA, λειτουργεί από το 1985 και τις δυο πρώτες ημέρες λειτουργίας της απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες. Μέσω της συμμετοχής της, η Philoxenia αντιπροσωπεύεται σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις των μελών-διοργανωτών της Ένωσης, ενώ και η ίδια φιλοξενεί τα μέλη σε κάθε της διοργάνωση.

Να σημειώσουμε ότι η επόμενη Philoxenia<.> θα πραγματοποιηθεί από τις 1-4 Νοεμβρίου 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024