Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ με ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
ΕΟΤ

Συνάντηση των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ με ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπήρξε κοινή διαπίστωση με τα ΔΣ των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, ότι οι επιχειρούμενες από την Κυβέρνηση ρυθμίσεις είναι καταστροφικές για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών πόρων από το ΕΣΠΑ.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, συνεχίζοντας τις επαφές τους με τα πολιτικά κόμματα, συναντήθηκαν χθες στη Βουλή, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τους βουλευτές κ.κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη (Ηρακλείου) και Δημήτρη Στρατούλη (Β’ Αθήνας).

“Ενημερώσαμε τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τις θέσεις μας σχετικά με την επιχειρούμενη από την Κυβέρνηση απορύθμιση των δομών των δημόσιων φορέων άσκησης τουριστικής πολιτικής με αποκορύφωμα την απόπειρα διάλυσης του ΕΟΤ”, αναφέρουν οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ.

“Τους καταθέσαμε τις παρατηρήσεις και την επιχειρηματολογία μας, με την οποία αντικρούονται οι προτάσεις τόσο του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης όσο και του Υπουργείου Τουρισμού που αφορούν την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του τουριστικού τομέα.

Με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι οι επιχειρούμενες από την Κυβέρνηση ρυθμίσεις είναι καταστροφικές για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών πόρων από το ΕΣΠΑ.

Δηλώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα παρέμβει άμεσα και δυναμικά σε κοινοβουλευτικό και πολιτικό επίπεδο για να αποτρέψει τις βλαπτικές για τον τουρισμό και τους εργαζόμενους κυβερνητικές επιλογές.

Τέλος, αποδέχθηκε την πρότασή μας να επισκεφθεί τον ΕΟΤ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις των εργαζομένων και να ανακοινώσει τις θέσεις του κόμματος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024