Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Γ. Τσακίρη με τον Γ. Νικητιάδη για τις κρατήσεις του εξωτερικού
Να ληφθούν εγκαίρως μέτρα για την Αθήνα

Συνάντηση του Γ. Τσακίρη με τον Γ. Νικητιάδη για τις κρατήσεις του εξωτερικού

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ ζήτησε από τον κ. Γ. Νικητιάδη να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την άμεση προβολή και ενίσχυση του ελληνικου τουριστικού προϊόντος.

Με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργο Τσακίρη συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του κ. Νικητιάδη, εξετάστηκαν τα προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα των κρατήσεων στη Γερμανία, τη Βρετανία και σε άλλες σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει να τα αντιμετωπίσει η Πολιτεία σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς φορείς.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τις ενέργειες της Πολιτείας, προκειμένου να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα στις σημαντικές, για τον τουρισμό μας, ευρωπαϊκές αγορές και ειδικότερα για τις άμεσες κινήσεις που αφορούν στη Γερμανία και στη Βρετανία. Ο κ. Τσακίρης συμφώνησε με τη στρατηγική που υιοθετείται για τη διαχείριση της μείωσης των κρατήσεων που καταγράφεται σε αυτές τις χώρες και ζήτησε από τον κ. Νικητιάδη  να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την άμεση προβολή και ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και να ληφθούν εγκαίρως μέτρα για την Αθήνα.

Αντικείμενο ενδελεχούς συζήτησης ήταν το πως διαμορφώνεται η τουριστική κίνηση στην πρωτεύουσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 και οι προοπτικές και τα προβλήματα της νέας τουριστικής περιόδου. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επεσήμανε τις επιπτώσεις που έχουν στους δυνητικούς επισκέπτες οι εικόνες των επεισοδίων και της καμένης γερμανικής σημαίας που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024