Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΤ σε τουριστικές επιχειρήσεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΤ σε τουριστικές επιχειρήσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΤ, σε τουριστικές περιοχές και επιχειρήσεις. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, κλιμάκια υπαλλήλων της Διεύθυνσης Επιθεώρησης του Οργανισμού […]

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΤ<.>, σε τουριστικές περιοχές και επιχειρήσεις<...>. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, κλιμάκια υπαλλήλων της Διεύθυνσης Επιθεώρησης του Οργανισμού (51 άτομα), κατά την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποίησαν ελέγχους σε 309 ξενοδοχειακά καταλύματα, 139 τουριστικές επιχειρήσεις (τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.τ.λ) σε 26 λιμάνια, πέντε αεροδρόμια, δύο Μουσεία, και 19 ακτές-παραλίες σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση αυτή την περίοδο, ενώ παράλληλα εξετάσθηκε και το φαινόμενο της άγρας πελατών.
Από τα ξενοδοχειακά καταλύματα που ελέγχθηκαν, σε 130 υποδείχθηκαν βελτιώσεις για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, ενώ σε τέσσερα από αυτά προτάθηκε η άμεση επιβολή διοικητικών κυρώσεων.
Όσον αφορά στις τουριστικές επιχειρήσεις, υποβλήθηκαν έξι μηνύσεις, από τα αρμόδια τμήματα της Τουριστικής Αστυνομίας, ύστερα από παραβάσεις που διαπιστώθηκαν κατά τους ελέγχους.
Για το φαινόμενο της άγρας πελατών, έγιναν επιτόπου έλεγχοι, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς, στα λιμάνια Μυκόνου, Κέρκυρας, Πάρου, Νάξου και Σύρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024