Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΥΡΙΖΑ: 'Έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης το άνοιγμα του τουρισμού'
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 'Έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης το άνοιγμα του τουρισμού'

Γείτονες χώρες, όπως η Ιταλία, σχεδιάζουν προσεκτικά το άνοιγμα με μοναδικό γνώμονα την υγειονομικά ασφαλή επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας, εξασφαλίζοντας ισότιμη μετακίνηση για όλους τις ταξιδιώτες, σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε δήλωσή της, η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, δημειώνει για το άνοιγμα του τουρισμού:

“Όταν ο υπουργός Aνάπτυξης μιλάει για ταξιδιώτες δύο ταχυτήτων, τουρίστες ‘εξωτερικού’ και ‘εσωτερικού,
όταν κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν ότι είναι ‘άλλο οι τουρίστες’ και στο όνομα των εσόδων πρέπει να αντιμετωπίζονται ‘διαφορετικά’,
όταν η χώρα βρίσκεται στο κόκκινο,
όταν το άνοιγμα γίνεται χωρίς σχέδιο, αντιλαμβανόμαστε όλοι γιατί η New York Times αναρωτιέται γιατί “η Ελλάδα τζογάρει με τον τουρισμό’.

Την ίδια στιγμή γείτονες χώρες, όπως η Ιταλία, σχεδιάζουν προσεκτικά το άνοιγμα με μοναδικό γνώμονα την υγειονομικά ασφαλή επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας, εξασφαλίζοντας ισότιμη μετακίνηση για όλους τις ταξιδιώτες.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αφήνει τον τουρισμό στον αυτόματο πιλότο, έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της.

Χρειαζόμαστε όμως όσο ποτέ, ένα συντεταγμένο σχέδιο και συγκεκριμένα άμεσα μέτρα για την ασφαλή και βιώσιμη επανεκκίνηση του τουρισμού. Το άνοιγμα πρέπει να πετύχει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024