Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα τουριστικά γραφεία ενώνονται και δημιουργούν νέα πολυμετοχική εταιρία

Τα τουριστικά γραφεία ενώνονται και δημιουργούν νέα πολυμετοχική εταιρία

Περισσότερα από 100 Γραφεία ταξιδίων και τουρισμού σχημάτισαν πολυμετοχική εταιρία, με την επωνυμία ‘Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Α.Ε.’, ή όπως θα λέγεται στα αγγλικά Hellenic Travel Force S.A., με την υποστήριξη […]

Περισσότερα από 100 Γραφεία ταξιδίων και τουρισμού σχημάτισαν πολυμετοχική εταιρία, με την επωνυμία<...> ‘Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Α.Ε.’, ή όπως θα λέγεται στα αγγλικά Hellenic Travel Force S.A., με την υποστήριξη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA<.>.

Το έργο της εταιρίας αυτής θα είναι η δραστηριότητα σε συμπληρωματικές και υποστηρικτικές τουριστικές υπηρεσίες των Γραφείων Ταξιδίων Τουρισμού, η ανάληψη μεγάλων τουριστικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων και η διαχείριση καθετοποιημένων προϊόντων όπως ξενοδοχεία, τουριστικά πλοία αναψυχής, ναύλωσης αεροσκαφών κ.λ.π. Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που τόσο μεγάλος αριθμός γραφείων ταξιδίων και τουρισμού συνενώθηκε για την δημιουργία μιας εταιρίας. Αναμένεται πως ο αριθμός των μετοχών (Γραφείων Ταξιδίων) θα διευρυνθεί στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η πρώτη δραστηριότητα στην οποία η Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Α.Ε. έλαβε μέρος είναι η συμμετοχή της σε κοινοπρακτικό σχήμα με την Eurobank Properties για την διεκδίκηση του διαγωνισμού για το πρόγραμμα διαχείρισης των ιδιωτικών κατοικιών για την διαμονή των θεατών του “Αθήνα 2004”.

Το εκλεγέν Δ.Σ. της πολυμετοχικής εταιρίας έχει ως εξής: Μαρίνος Αθανάσιος, πρόεδρος, Σερέτης Αντώνης, Διευθύνων σύμβουλος, Ψάλτης Χρήστος, Α΄ Αντιπρόεδρος, Μπαλακάκης Ανδρέας, και Μεσσάρης Αλέξανδρος, μέλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024