Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΥΕΝ: Μεταφορά κατοίκων και τουριστών από την περιοχή πυρκαγιάς στην Χερσόνησο Κασσάνδρας Χαλκιδικής

ΥΕΝ: Μεταφορά κατοίκων και τουριστών από την περιοχή πυρκαγιάς στην Χερσόνησο Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών μεταφέρθηκαν, βραδινές ώρες της Δευτέρας,από διάφορες παραλίες των ακτών της Χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής στα λιμάνια […]

Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών μεταφέρθηκαν, βραδινές ώρες της Δευτέρας,<...>από διάφορες παραλίες των ακτών της Χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής στα λιμάνια Ν. Μαρμαρά – Ν. Ποτίδαιας και Ν. Μουδανιών, 1.178 κάτοικοι και τουρίστες, οι οποίοι, λόγω της πυρκαγιάς στη Χερσόνησο της Κασσάνδρας ζήτησαν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Η μεταφορά των ανωτέρω, μεταξύ των οποίων ήταν και 205 παιδιά, πραγματοποιήθηκε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια από τέσσερα πλωτά περιπολικά και ένα ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και από μεγάλο αριθμό ιδιωτικών επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σκαφών.

Επίσης, στην επιχείρηση, η οποία συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες χτες συμμετείχαν δώδεκα άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, καθώς και όλο το προσωπικό με τα οχήματα της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024