Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΥΠΕΡΙΑ 2006: 4η Διεθνής Συνάντηση Πολιτισμού & Τουρισμού στην Αιγιάλη Αμοργού

ΥΠΕΡΙΑ 2006: 4η Διεθνής Συνάντηση Πολιτισμού & Τουρισμού στην Αιγιάλη Αμοργού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θολαρίων Αιγιάλης και το ξενοδοχείο `Αιγιάλις` διοργανώνουν στις 27-30 Απριλίου 2006 την 4η Διεθνή Συνάντηση Πολιτισμού& Τουρισμού `ΥΠΕΡΙΑ 2006`, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμοργού, για τον […]

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θολαρίων Αιγιάλης και το ξενοδοχείο `Αιγιάλις` διοργανώνουν στις 27-30 Απριλίου 2006 την 4η Διεθνή Συνάντηση Πολιτισμού<...>& Τουρισμού `ΥΠΕΡΙΑ 2006`, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμοργού, για τον Τύπο και τα Μ.Μ.Ε..

Κεντρικά θέματα της συνάντησης είναι η Αρχαία Αμοργός και το μέλλον του εναλλακτικού Τουρισμού στην Αμοργό και τις Κυκλάδες γενικότερα, ενώ προσκεκλημένοι είναι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι Υπουργείων, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και της Νομαρχίας Κυκλάδων, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων, τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου και της Μουσικής. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η διεθνής προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Αμοργό, στις Κυκλάδες και στην Ελλάδα γενικότερα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν είναι:


  • Τα αρχαιολογικά της Αμοργού – Σωστικές Ανασκαφές – Μνημεία και Προστασία – Πολιτιστικά θέματα – Τα Μουσεία Δρ. Λίλα Μαραγκού – κ. Γιώργος Γαβαλάς.

  • Κυκλαδικά ειδώλια – Ανασκαφές στην Κέρο – κ. Πέγκυ Σωτηρακοπούλου.

  • Θρησκευτικά Μνημεία στην Αιγιάλη

  • Παρουσίαση του προγράμματος Interreg III B Medocc Μεσογειακή ταυτότητα από την Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων.

  • Προγράμματα εναλλακτικού Τουρισμού από την “ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε.” για την Αμοργό και τις Κυκλάδες γενικότερα.

  • Εναλλακτική Ιατρική.
  • Συντήρηση των μονοπατιών και καλντεριμιών της Αμοργού.
  • Γαστρονομία – Υγιεινή διατροφή.


Επίσης, το συνέδριο θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις παραδοσιακής μουσικής, έκθεση φωτογραφίας με θέμα την παλιά Αμοργό και έκθεση ζωγραφικής.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024