Τελευταία νέα
ΑρχικήMillennium Events: Κάλιο αργά παρά ποτέ για την Ελλάδα χάρη στην ΕΞΑ

Millennium Events: Κάλιο αργά παρά ποτέ για την Ελλάδα χάρη στην ΕΞΑ

Παρότι σε όλο τον κόσμο οι προετοιμασίες για την βραδιά της αλλαγής της χιλιετηρίδας έχουν τελειώσει και όλοι περιμένουν τα γεγονότα, στην Ελλάδα το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών είχε […]

Παρότι σε όλο τον κόσμο οι προετοιμασίες για την βραδιά της αλλαγής της χιλιετηρίδας έχουν τελειώσει και όλοι περιμένουν τα γεγονότα, στην Ελλάδα το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών είχε μόλις τον προηγούμενο μήνα συνάντηση με τον γ.γ. του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο όπου συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ένωσης μια συνάντηση όλων των εμπλεκομένων πολιτιστικά φορέων στη διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της χιλιετηρίδας. Σύμφωνα με δήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, μετά την καταγραφή των εκδηλώσεων να προχωρήσει η εκτύπωση και κυκλοφορία ενός πολύγλωσσου εντύπου που θα καλύπτει την πληροφόρηση και ενημέρωση για όλο το φάσμα των εκδηλώσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024