Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑναζήτηση προσφορών και ειδικών τιμών από τους καταλανωτές στη φετινή Summer Holiday Expo
5η Summer Holidays Expo

Αναζήτηση προσφορών και ειδικών τιμών από τους καταλανωτές στη φετινή Summer Holiday Expo

Για πρώτη φορά φέτος, έγινε στην Αθήνα η τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo μετά από τέσσερις διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη. Πάρα το γεγονός της οικονομικής ύφεσης της εποχής μας η κίνηση […]

Για πρώτη φορά φέτος, έγινε στην Αθήνα η τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo μετά από τέσσερις διοργανώσεις<...> στη Θεσσαλονίκη. Πάρα το γεγονός της οικονομικής ύφεσης της εποχής μας η κίνηση στην έκθεση ήταν ικανοποιητική, με αρκετούς Αθηναίους να αναζητούν προσφορές και ειδικές τιμές για τις φετινές τους διακοπές.

Η εταιρεία Travel Media Applications φιλοξένησε στο περίπτερό της τέσσερις συνεκθέτες που προώθησαν στο αθηναϊκό κοινό προτάσεις διακοπών.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας μοίρασε ενημερωτική μπροσούρα, cd με τσέχικη μουσική και δωρεάν βιβλία στα ελληνικά για τις πόλεις Karovy Vary και Cesky Krumlov. Οι Έλληνες αγαπούν την Τσεχία και φάνηκε το ενδιαφέρον τους για ταξίδια στην όμορφη αυτή χώρα, ακόμα και εκείνων που είχαν ήδη επισκεφθεί την Τσεχία μία φορά. Η Πράγα δέχεται τους περισσότερους Έλληνες ως πρωτεύουσα της χώρας, αλλά οι Έλληνες θέλουν να γνωρίσου και τις υπόλοιπες πόλεις, όπως επίσης και να επισκεφθούν τα ωραία κάστρα που διαθέτει η χώρα. Είναι άλλωστε γνωστό η Τσεχία διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό κάστρων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.

Ο τουριστικός Οργανισμός Navigator, που ήταν μεταξύ των συνεκθετών της ΤΜΑ, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τις κρουαζιέρες των εταιρειών που αντιπροσωπεύει -των Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises. Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για ενημέρωση για κρουαζιέρες ιδίως για τα Νορβηγικά Φιόρδ και για τη Βόρεια Θάλασσα. Το Navigator πρότεινε, επίσης, κρουαζιέρες και στην περιοχή της Μεσογείου σε προσιτές τιμές. Η κρουαζιέρα με τα πλοία αυτών των εταιριών είναι αναμφισβήτητα μια πολυτέλεια, η οποία όμως είναι προσιτή και στον Έλληνα. Τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν πάρα πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, ενώ δε χρειάζονται επιπλέον κόστη για τη διατροφή. Αυτό είναι ευχάριστο ιδίως για τις οικογένειες που μπορούν να προϋπολογίσουν τα έξοδά τους.

Το τουριστικό γραφείο XT Travel, μαζί με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία που διαθέτει στην Ζάκυνθο, ΒW Zante Park και Galaxy Hotel, πρότεινε στους επισκέπτες της έκθεση διακοπές, όχι μόνο στο Ιόνιο, αλλά και σε όλη τη χώρα. Είναι αλήθεια ότι λόγω της έλλειψης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όσοι ενδιαφερόντουσαν για τα Ιόνια Νησιά απευθυνόντουσαν στο XT Travel. Το ενδιαφέρον του κόσμου για τα Ιόνια Νησιά, και ιδίως τη Ζάκυνθο, ήταν αρκετά μεγάλο.

Τέλος, συνεκθέτης της ΤΜΑ ήταν και o Ταξιδιωτικός Οργανισμός Paradise Vacation Club, που παρουσίασε στους επισκέπτες “έξυπνες” προτάσεις για καλοκαιρινές αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με ιδαίτερη έμφαση τους εξωτικούς προορισμούς. Μεταξύ άλλων παρουσίασε αποκλειστικές προσφορές σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα αλλά και Πουκέτ, Σαμούι, Μπαλί, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Ντουμπάι, σε πολλαπλούς συνδυασμούς, προορισμοί που το Paradise Vacation Club εξειδικεύεται τα τελευταία 10 χρόνια. Το ενδιαφέρον του κόσμου ιδιαίτερα για τις οικονομικές προσφορές στους νησιωτικούς προορισμούς της Ταϋλάνδης και όχι μόνο, ήταν έντονο καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τέλος το Paradise, και με αφορμή την παρουσία του στη συγκεκριμένη έκθεση, κλήρωσε αρκετά ταξίδια για τυχερούς επισκέπτες, που είχαν συμπληρώσει νωρίτερα τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024