Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η ημερίδα Τουρισμού ευεξίας στη Summer Holidays Expo
Summer Holidays Expo

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η ημερίδα Τουρισμού ευεξίας στη Summer Holidays Expo

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα “Τουρισμός Ευεξίας & Spa – Εξελίξεις και προοπτικές” που διοργανώθηκε από το περιοδικό “Fitness & Spa – All About Wellness”, το Σάββατο 21 Μαΐου […]

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα “Τουρισμός Ευεξίας & Spa – Εξελίξεις και προοπτικές” που διοργανώθηκε<...> από το περιοδικό “Fitness & Spa – All About Wellness”, το Σάββατο 21 Μαΐου στo πλαίσιo της έκθεσης Summer Holidays Expo, με την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΚΟΤ. Παράλληλα, το κοινό επισκέφθηκε το Spa Corner του περιοδικού “Fitness&Spa – All About Wellness” στον εκθεσιακό χώρο, και ενημερώθηκε από τις καλύτερες εταιρείες- Spa για τον απολαυστικό κόσμο της ευεξίας.

“Το περιοδικό Fitness & Spa – All About Wellness, είναι το μοναδικό περιοδικό για Spa στην Ελλάδα, και στόχος του είναι, όχι μόνο να ενημερώνει σχετικά με τα Spa, αλλά μέσα από τις δράσεις του, όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, να στηρίζει έμπρακτα την αγορά του Spa, κάνοντας τη δική του προσπάθεια να συσπειρώσει τον συγκεκριμένο κλάδο. Έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και στην Ελλάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων η γενική διευθύντρια της εταιρείας Wellness Publications και του περιοδικού, κα Ράνια Μπιτζιλέκη.

Η κα Ιωάννα Χατζηκωστή, υπεύθυνη Marketing στο γραφείο Αθήνας του ΚΟΤ, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο τουρισμός υγείας και ευεξίας στην Κύπρο. Ο κ. Γιώργος Ταβέλης, Chief Executive Officer της εταιρείας Spa Creators Limited, επεσήμανε ότι η ανάπτυξη της Κύπρου δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά είναι απόρροια της οργανωτικότητας που καθημερινά επιδεικνύει το Spa Association Κύπρου, όπως επίσης και της Πολιτείας που στηρίζει τις προσπάθειές τους. Ακόμη, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της δημιουργίας και τη λειτουργίας χώρων ευεξίας από την Spa Creators, μιας εταιρίας που έχει βάλει τη σφραγίδα της σε μερικά από τα καλύτερα Spa παγκοσμίως.

Στα ελληνικά δρώμενα αναφέρθηκε ο κ. Χάρης Χνάρης, γενικός διευθυντής της εταιρείας Aegeo Spas, ο οποίος επεσήμανε τις δυνατότητες που παρουσιάζει η Ελλάδα για ανάπτυξη στο συγκεκριμένο τομέα λόγω κλίματος, αλλά και πολιτισμού. Η κα Σταυρούλα Κουζνετσώβ, Spa manager, εκπρόσωπος του Spa Managers Club Ελλάδος, τόνισε το κενό που υπάρχει στην χώρα μας όσον αφορά τη νομοθεσία για τους χώρους ευεξίας, την έλλειψη συσπείρωσης των επαγγελματιών του χώρου, αλλά και την έλλειψη στήριξης από κρατικούς φορείς.

Στη δεύτερη ενότητα των ομιλιών, που αφορούσε στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες, μίλησε η κα Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου, ειδικός δερματολόγος – αφροδισιολόγος, η οποία αναφέρθηκε στους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται στους χώρους ευεξίας, αλλά και στο ποια πράγματα θα πρέπει να ζητούν οι επισκέπτες αυτών των χώρων. Ο κ. Διονύσης Μπουγάτσος, γενικός διευθυντής στην Fluidra Hellas/Αstralpool, αναφέρθηκε στις νέες τάσεις διεθνώς στο Wellness, αλλά και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία στον τομέα αυτό. Στη συνέχεια, ο δρ. Βασίλης Μασούλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Changeland SA, μίλησε για την ιδέα του Αλατοσπηλαίου και για τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει στην υγεία. Τέλος, η κα Πάμελα Καραβά, Life & Wellness Coach, accredited coach EMCC, μύησε τους παρευρισκομένους στο Life Coaching, εξηγώντας πως μέσα από αυτό μπορούμε να κατακτήσουμε την ευεξία.

Στο τέλος της ημερίδας όλοι, συμμετέχοντες και ομιλητές, εξέφρασαν την επιθυμία τους η Ελλάδα να μπορέσει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται διεθνώς στον τουρισμό ευεξίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κύπρου και τα προσεχή χρόνια να αναδειχτεί σε ένα από τους καλύτερους προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024