Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕυκαιρίες και εκπτώσεις έως και 90% από το Touristorama.com
Deals.touristorama.com

Ευκαιρίες και εκπτώσεις έως και 90% από το Touristorama.com

Το Deals Touristorama είναι μία πλατφόρμα μοναδικών προσφορών για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στον τουρισμό και όχι μόνο. Κάθε μέρα “ανεβαίνουν” προσφορές, απ:o τις οποίες ο χρήστης και πιθανός […]

Το Deals Touristorama είναι μία πλατφόρμα μοναδικών προσφορών για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στον<...> τουρισμό και όχι μόνο. Κάθε μέρα “ανεβαίνουν” προσφορές, απ:o τις οποίες ο χρήστης και πιθανός αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί μέχρι και σε ποσοστό 90%.

Οι ασύγκριτες αυτές προσφορές αφορούν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, ταξίδια στο εξωτερικό, υπηρεσίες spa και ευ ζην, γεύματα και δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια, δραστηριότητες και extreme sports και άλλα πολλά. Αν ενδιαφέρεται, δηλαδή, κάποιος να αγοράσει ένα προϊόν ή υπηρεσία που βλέπει στο deals.touristorama.com, μπορεί εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του και μέσω πιστωτικής κάρτας ή χρέωσης του λογαριασμού του να αποκτήσει το συγκεκριμένο είδος, εξοικονομώντας χρήματα. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, λαμβάνει μέσω email ένα κουπόνι και όλες τις πληροφορίες προκειμένου να απολαύσει την υπηρεσία που αγόρασε.

Ο Όμίλος Touristorama δραστηριοποιείται στον τουρισμό εδώ και μία δεκαετία, και χάριν της καλής του συνεργασίας με εκατοντάδες επιχειρήσεις, διασφαλίζει μοναδικές τιμές για προϊόντα και υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024