Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑλλαγές στο Δ.Σ. της εταιρίας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Αλλαγές στο Δ.Σ. της εταιρίας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. εξέλεξε την Παρασκευή 29 Ιουνίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους: Καθηγητη Κωστή Βαΐτσο, Πρόεδρο Διοικητικού […]

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. εξέλεξε την Παρασκευή 29 Ιουνίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο<...> αποτελείται από τους: Καθηγητη Κωστή Βαΐτσο, Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Harald Peipers, Αντιπρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου
Fernand Braun, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Αντώνη Βγόντζα, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Κωνσταντίνο Σ. Μανιατόπουλο, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Ανδρονίκη Μπούμη, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Reinhard Kalenda, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Hubert Kohler, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Hans-Georg Vater, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Ο νέος πρόεδρος της Εταιρίας Αεροδρομίου, Καθηγητής κ. Κωστής Βαΐτσος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, διαδέχεται τον Δρα Χάρη Σταματόπουλο, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από το 1996 ως σήμερα.

Επίσης, διορίσθηκαν δύο νέα Μέλη του Δ.Σ.: Ο κ. Αντώνης Βγόντζας, και η κα Ανδρονίκη Μπούμη, οι οποίοι διαδέχονται τους κ.κ. Αντώνη Τριφύλλη και Δημήτρη Παρασκευά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΔΑΑ ευχαρίστησε θερμά τον Δρα Σταματόπουλο, τον κ. Τριφύλλη και τον κ. Παρασκευά για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στη πραγματοποίηση του έργου του νέου αεροδρομίου. Ειδική μνεία έγινε στον καθοριστικό ρόλο του Δρα Σταματόπουλου ως προέδρου της Εταιρίας Αεροδρομίου από την έναρξη κατασκευής του νέου αεροδρομίου ως και τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, και την εξαιρετική σημασία του ρόλου αυτού για την επιτυχημένη πορεία της Εταιρίας Αεροδρομίου.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρία "Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε." που προέκυψε ως συνεργασία μεταξύ του δημοσίου τομέα και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι μια ιδιωτική ανώνυμη εταιρία υπεύθυνη για την κατασκευή και τη λειτουργία του Αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" -κόστους 4.110 δισεκατομμυρίων γερμανικών μάρκων- για μια συνολική περίοδο 30 χρόνων.

Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας (55%) και της ιδιωτικής κοινοπραξίας (45%) που αποτελείται από τις εταιρίες Hocthief AirPort GmBH,ABB Calor Emag Schaltanlagen AG, H.Krantz-TKT GmBH και Flughafen Athen-Spata Projektgesellschaft mBH.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024