Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑντιπαραθέσεις για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου του Ηρακλείου Κρήτης

Αντιπαραθέσεις για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου του Ηρακλείου Κρήτης

Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Μανόλη Στρατάκη, προκάλεσαν σημερινά αναδημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου από τοπική Κρητική Εφημερίδα, τα οποία άφηναν υπονοούμενα για τον υφυπουργό σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει στο θέμα της κατασκευής του νέου…

Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Μανόλη Στρατάκη, προκάλεσαν σημερινά αναδημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου από<…> τοπική Κρητική Εφημερίδα, τα οποία άφηναν υπονοούμενα για τον υφυπουργό σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει στο θέμα της κατασκευής του νέου αεροδρομίου του Ηρακλείου Κρήτης.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για `φραστική επίθεση` του κ. Στρατάκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, εναντίον του εκπροσώπου των εργαζομένων στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Γιώργου Πλιάκα. Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι πραγματική αιτία της `επίθεσης` ήταν η `αποκάλυψη` κατά τη διάρκεια των εργασιών της Βουλής ότι η απόφαση δημιουργίας του ιδιωτικού αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης “ελήφθη σε `μυστικό δείπνο` και συνδέεται με παρασκήνιο μεταξύ κυβερνητικών και επιχειρηματικών παραγόντων”.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Στρατάκης αναφέρει ότι ο τύπος της δεξιάς συνέχισε και σήμερα το δρόμο της λασπολογίας, που όπως σημειώνει ανακυκλώνει τον υποκριτικό λόγο της ΝΔ και για αυτό προστρέχει στα πρακτικά της βουλής όπου έγινε η σχετική συζήτηση του νομοσχεδίου για τα εμπορευματικά κέντρα, στο οποίο περιλαμβανόταν και η κατασκευή του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου.

Στη συζήτηση αυτή, όπως προκύπτει από τα πρακτικά, ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών τόνισε ότι το υπουργείο κάλεσε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκπροσώπους θεσμικών φορέων της Κρήτης, όπως, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, των Ξενοδόχων, των Τουριστικών Πρακτόρων ,της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ.α προκειμένου να ενημερωθεί για τη βούληση όλων εκείνων που συμμετέχουν στον παραγωγικό ιστό του νησιού.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Στρατάκης καθιστά σαφές ότι δεν θα επιτρέψει ούτε ψιθύρους, ούτε συκοφαντίες και επιφυλάσσεται να προβεί στις νόμιμες ενέργειες. Σημειώνει ότι η μέχρι τώρα πορεία του είναι κρυστάλλινη και προσθέτει πως “η ΝΔ επιχειρεί στα πλαίσια μιας οργανωμένης προεκλογικής τακτικής, να αμαυρώσει όλες τις δημιουργικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, υπονομεύοντας την πρόοδο του τόπου, με μόνο στόχο τα μικροκομματικά οφέλη. Την απάντηση σε αυτή την τακτική θα την πάρουν από τους ίδιους τους πολίτες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024