Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑύριο η σύσκεψη για την επέκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου

Αύριο η σύσκεψη για την επέκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου

Αύριο, Πέμπτη 5 Μαΐου 2005, θα πραγματοποιηθεί επιτέλους η αναμενόμενη συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη, του αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Σφακιανάκη, του προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων κ. […]

Αύριο, Πέμπτη 5 Μαΐου 2005, θα πραγματοποιηθεί επιτέλους η αναμενόμενη συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη<...>, του αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Σφακιανάκη, του προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων κ. Μανόλη Παπακαλιάτη και του προέδρου της Επιτροπής Χρηστών του Αεροδρομίου Ηρακλείου κ. Πάρη Επιτροπάκη, με τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Σταμάτη, με θέμα την επέκταση του αεροδρομίου.

Ειδικότερα, αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι το θέμα της βελτίωσης της λειτουργίας του αεροδρομίου Ηρακλείου την επόμενη τουριστική σεζόν, ενώ θα συζητηθούν τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και θα προταθούν εφικτές λύσεις. Κυρίαρχο θέμα, είναι αυτό της επέκτασης του ισογείου του αερολιμένα, κατά 750 τ.μ., μετά την εξασφάλιση πίστωσης 1,5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Το έργο της επέκτασης με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να παραδοθεί, μέσα στον Απρίλιο, πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η συνάντηση με τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, είχε προγραμματιστεί κατά την πρόσφατη σύσκεψη, που έγινε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στην οποία προήδρευσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024