Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιακρίσεις για το νέο αεροδρόμιο Αθηνών από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του σύμφωνα με την IATA

Διακρίσεις για το νέο αεροδρόμιο Αθηνών από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του σύμφωνα με την IATA

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το νέο αεροδρόμιο Αθηνών, και ο γενικός του διευθυντής Δρας Matthias Mitscherlich είχε την ευκαιρία να ενημερώσει στα ελληνικά τους Έλληνες δημοσιογράφους σχετικά με τις διεθνείς […]

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το νέο αεροδρόμιο Αθηνών, και ο γενικός του διευθυντής Δρας Matthias Mitscherlich είχε την ευκαιρία να ενημερώσει στα<...> ελληνικά τους Έλληνες δημοσιογράφους σχετικά με τις διεθνείς επιτυχίες του 'Ελευθέριος Βενιζέλος<.>'.

Ο κ. Mattias Mitscherlich δήλωσε ότι η απόδοση και η ποιότητα των υπηρεσιών του 'Ελευθέριος Βενιζέλος' αναγνωρίσθηκε ήδη διεθνώς.

Σύμφωνα την ανεξάρτητη έρευνα που είχε ανατεθεί στην IATA το αεροδρόμιο 'Ελ. Βενιζέλος' βρισκόταν ανάμεσα στα καλύτερα και πιο σύγχρονα αεροδρόμια του κόσμου, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην Ευρώπη και την έκτη θέση παγκοσμίως.

Ο κ. Mitscherlich δήλωσε ότι σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της IATA, ο 'Ελ. Βενιζέλος' ανέβηκε ήδη στην Πέμπτη θέση παγκοσμίως, ενώ διατήρησε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

'Ιδιαίτερα τονίζω ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, πέτυχε να τοποθετηθεί στην πρώτη θέση στην Ευρώπη σε δέκα κατηγορίες απόδοσης των υπηρεσιών του από τις 25 καθοριστικές κατηγορίες απόδοσης και παραγωγικότητας που ορίζει η σχετική έρευνα', είπε ο κ. Mitscherlich. Ενδεικτικά ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές είναι: προσφορά συνδυασμών πτήσεων εντός της ίδια ηπείρου
ευγένεια και επίπεδο εξυπηρέτησης από το προσωπικό του αεροδρομίου
δυνατότητα αγορών
καθαριότητα του αεροδρομίου και
ταχύτητα της παραλαβής των αποσκευών
"Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι όλοι αυτοί που πήραν μέρος, σε ομάδες ή μεμονωμένα, εργάσθηκαν μέσα σε ειλικρινές πνεύμα συνεργασίας. Επίσης, η συμμετοχή των δημοσίων φορέων έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και το αεροδρόμιο μας είναι μια ζωντανή απόδειξη της επιτυχημένης συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού φορέα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, που μας υποστήριξε ιδιαίτερα και που χωρίς αυτή την πολύτιμη υποστήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ τώρα. Πάνω από όλα, όμως θα ήθελα, να εκφράσω τον σεβασμό μου και τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που συνέβαλαν και συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την τόσο καταφανή επιτυχία του αεροδρομίου 'Ελ. Βενιζέλος'", τόνισε τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Mitscherlich.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024