Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Incheon γιόρτασαν τα γενέθλια τους με on line σύνδεση

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Incheon γιόρτασαν τα γενέθλια τους με on line σύνδεση

Με ζωντανή on line σύνδεση ενώθηκαν τα δύο αεροδρόμια ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ και Incheon της Κορέας που έχουν μόλις μια μέρα διαφορά ηλικίας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους. Ο κ. […]

Με ζωντανή on line σύνδεση ενώθηκαν τα δύο αεροδρόμια 'Ελευθέριος Βενιζέλος<.>' και Incheon της Κορέας που έχουν μόλις<...> μια μέρα διαφορά ηλικίας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους.

Ο κ. Dong-suk Kang πρόεδρος της εταιρίας του Διεθνή Αερολιμένα Incheon καλησπέρισε από την μεγάλη οθόνη το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για τα πρώτα γενέθλια του αεροδρομίου καθώς το 'Ελευθέριος Βενιζέλος' είναι το πρώτο αεροδρόμιο που εγκαινιάσθηκε στην αυγή του 21ου αιώνα.

'Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών άνοιξε τις πύλες του ακριβώς μια ακριβώς ημέρα πριν από το αεροδρόμιο Incheon γεγονός που έστρεψε το ενδιαφέρον όλων μας σε εσάς και στις πρώτες ειδήσεις από το 'Ελ. Βενιζέλος'. Προσωπικά εντυπωσιάσθηκα ιδιαίτερα με τον τρόπο που χειριστήκατε και επιλύσατε γρήγορα τα προβλήματα τω πρώτων ημερών', τόνισε ο κ. Dong-suk Kang.

'Πιστεύω ότι τα δύο αεροδρόμια μας, που εγκαινιάσθηκαν στην αυγή της νέας χιλιετίας έχουν να επιδείξουν πολλά κοινά στοιχεία. Τα Μάιο και τον Ιούνιο, η Κορέα διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2002, ενώ η Αθήνα προετοιμάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Τα αεροδρόμιο μας καλούνται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο ως πύλες εισόδου των χωρών που φιλοξενούν τα δύο σημαντικά αθλητικά γεγονότα', συνέχισε ο κ. Dong-suk Kang.

'Μόλις δύο μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το αεροδρόμιο Incheon εστιάζει τις προσπάθειες του στην παροχή της μέγιστης ασφάλειας προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη, τη βελτίωση των υπηρεσιών ενημέρωσης και διακίνησης πληροφοριών και την εύρυθμη λειτουργία του συγκοινωνιακού δικτύου. Έχω την πεποίθηση ότι τα εγκαίνια του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε συνδυασμό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αναδείξουν την ελληνική ιστορική κληρονομιά και το θαυμάσιο φυσικό πλούτο της Ελλάδας, της χώρας που υπήρξε κοιτίδα γνώσης, πολιτισμού, και τουριστικής φιλοξενίας', πρόσθεσε ο κ. Dong-suk Kang.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Dong-suk Kang δήλωσε ότι 'Για άλλη μια φορά, επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του 'Ελ. Βενιζέλος' και, με αυτή την ευκαιρία, να διαβιβάσω στον αξιότιμο πρόεδρος και στον αξιότιμό γενικό διευθυντή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τη βαθύτατη εκτίμηση μου. Αντί άλλου επιλόγου, θα ήθελα να ευχηθώ και στα δύο αεροδρόμια να αναλάβουν εξέχοντα ρόλο ως συγκοινωνιακοί κόμβοι στην περιοχή της Ευρώπης και της Ασίας αντίστοιχα, με την ελπίδα ότι οι δεσμοί που μας ενώνουν, θα γίνουν ακόμη ισχυρότεροι στο μέλλον'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024