Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈτοιμες οι μελέτες για τα έργα στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Έτοιμες οι μελέτες για τα έργα στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

“Οι μελέτες για την κατασκευή του κτιρίου και του νέου δαπέδου στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιαλού είναι έτοιμες”, σύμφωνα με δηλώσεις του Νομάρχη Μαγνησίας, κ. Ιωάννη Πρίντζο, ύστερα από συνάντηση, […]

“Οι μελέτες για την κατασκευή του κτιρίου και του νέου δαπέδου στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιαλού είναι έτοιμες”, σύμφωνα με<...> δηλώσεις του Νομάρχη Μαγνησίας, κ. Ιωάννη Πρίντζο, ύστερα από συνάντηση, που πραγματοποίησε χτες με τον υποδιοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Ευάγγελο Βασιλάκο.

Μάλιστα, ο κ. Πρίντζος ανακοίνωσε ότι “η μελέτη έχει ήδη σταλεί στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (EYΔE) Νοτίου Ελλάδας του YΠEXΩΔE. Επίσης, “έχει ενταχθεί και στη ΣAE του YΠEXΩΔE και τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι η έγκριση από το YΠEΘO για την χρηματοδότηση του έργου” συμπλήρωσε ο Νομάρχης.

Όσον αφορά σε κάποια χαρακτηριστικά του κτιρίου, αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι έκτασης 8.915 τ.μ., χωρισμένο σε τρία επίπεδα και θα μπορεί να εξυπηρετεί 400 επιβάτες ανά κατεύθυνση σε ώρα αιχμής.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 29,38 εκατ. ευρώ. Ενώ, για το νέο δάπεδο στάθμευσης αεροσκαφών, η μελέτη του έργου προβλέπει ότι το κόστος του έργου είναι 18,7 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024