Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜεγάλο το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιριών για το αεροδρόμιο στο Καστέλι των Χανίων Κρήτης

Μεγάλο το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιριών για το αεροδρόμιο στο Καστέλι των Χανίων Κρήτης

Η κατασκευή ενός νέου πολιτικού αεροδρομίου στην περιοχή Καστέλι των Χανίων Κρήτης φαίνεται ότι συζητείται πλέον πολύ σοβαρά από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, καθώς το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιριών παρουσιάζεται […]

Η κατασκευή ενός νέου πολιτικού αεροδρομίου στην περιοχή Καστέλι των Χανίων Κρήτης φαίνεται ότι συζητείται πλέον<...> πολύ σοβαρά από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, καθώς το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιριών παρουσιάζεται ιδιαίτερα μεγάλο.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι μεταξύ των ενδιαφερόμενων εταιριών για την ανάληψη του έργου κατασκευής του αεροδρομίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, είναι και η γερμανική `Hochtief`, που είναι βασικός μέτοχος του αεροδρομίου `Ελ. Βενιζέλος` μαζί με το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχει ήδη καταθέσει και σχετική πρόταση προς το Ελληνικό Δημόσιο με φάκελο, που βρίσκεται στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Για να προχωρήσει όμως το σχέδιο κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμοδίων στο ΥΠΕΧΩΔΕ, το Υπουργείο Μεταφορών και των επενδυτών πρέπει πρώτα να κατασκευαστεί σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, όχι μόνο από το Ηράκλειο στο Καστέλι, αλλά και σε όλο τον ΒΟΑΚ, από την Αγία Πελαγία μέχρι τα Μάλια, έργο που ανεβάζει μόνο το κόστος του δρόμου στα 300 δισ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024