Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα γραμμή μετρό στο Βουκουρέστι για το αεροδρόμιο
Δάνειο 315 εκατ. ευρώ από την Ιαπωνία

Νέα γραμμή μετρό στο Βουκουρέστι για το αεροδρόμιο

Η Ιαπωνία θα χορηγήσει δάνειο 315 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή της υπόγειας διασύνδεσης του μετρό του Βουκουρεστίου, με το αεροδρόμιο Henri Coanda, που βρίσκεται περιφερειακά της ρουμανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα […]

Η Ιαπωνία θα χορηγήσει δάνειο 315 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή της υπόγειας διασύνδεσης του μετρό του Βουκουρεστίου, με<...> το αεροδρόμιο Henri Coanda, που βρίσκεται περιφερειακά της ρουμανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιάπωνα πρέσβη στη Ρουμανία, Natsuo Amemiya.

Όπως δημοσιεύεται στη χθεσινή “Καθημερινή”, το συνολικό κόστος του έργου αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,2 δισ. ευρώ, καθώς στην ουσία, θα διασυνδέσει το κέντρο του Βουκουρεστίου με το αεροδρόμιο της ρουμανικής πρωτεύουσας. Η κατασκευή της υπόγειας διόδου διασύνδεσης του κεντρικού μετρό του Βουκουρεστίου έχει ενταχθεί στα επιχειρησιακά σχέδια εκσυγχρονισμού των υποδομών της Ρουμανίας, ενώ η υλοποίησή του, κατά την παρούσα δύσκολη οικονομικά περίοδο, συμβάλλει στη βελτίωση των μακροοικονομικών δεικτών της ρουμανικής οικονομίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024