Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠρόστιμα για τα αεροδρόμια ετοιμάζει η Βρετανία

Πρόστιμα για τα αεροδρόμια ετοιμάζει η Βρετανία

Νόμο που θα προβλέπει βαριά πρόστιμα για τα αεροδρόμια μετά το χάος στο Heathrow επιδιώκει να περάσει η βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, το οποίο επικαλείται τον […]

Νόμο που θα προβλέπει βαριά πρόστιμα για τα αεροδρόμια μετά το χάος στο Heathrow επιδιώκει να περάσει η βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times<...>, το οποίο επικαλείται τον Βρετανό υπουργό Μεταφορών Φίλιπ Χάμοντ.

Ο υπουργός επισήμανε πως είναι απαράδεκτο να μην επιβληθούν κυρώσεις στην BΑΑ, την εταιρία που διαχειρίζεται το Heathrow (το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου), όπου παγιδεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες ταξιδιώτες εξαιτίας του χιονιού και του ψύχους.

«Θα πρέπει να επιβληθεί ένα χρηματικό πρόστιμο επειδή δεν παρασχέθηκαν οι απαιτούμενες υπηρεσίες» ανέφερε ο Χάμοντ, τονίζοντας ότι ο ταξιδιώτης πρέπει να μένει ικανοποιημένος και κάνοντας λόγο για πρόστιμο ύψους δεκάδων εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα όμως, με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CΑΑ) κανένα πρόστιμο δεν μπορεί να επιβληθεί στο Heathrow για το χάος που επικράτησε σ` αυτό.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι διεξάγεται έρευνα σε βάθος για την αναστάτωση που προκλήθηκε από το χιόνι και καθήλωσε στο έδαφος εκατοντάδες αεροσκάφη πριν από τα Χριστούγεννα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024