Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΡομπότ για την ασφάλεια του νέου αεροδρομίου

Ρομπότ για την ασφάλεια του νέου αεροδρομίου

Ο ‘Ηρακλής’ και ο ‘Οδυσσέας’ είναι οι δύο αστυνομικοί ρομπότ που αναλαμβάνουν την επικίνδυνη δουλειά της εξουδετέρωσης βομβών στο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ στα Σπάτα, φροντίζοντας έτσι για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια […]

Ο 'Ηρακλής' και ο 'Οδυσσέας' είναι οι δύο αστυνομικοί ρομπότ που αναλαμβάνουν την επικίνδυνη δουλειά της<...> εξουδετέρωσης βομβών στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' στα Σπάτα, φροντίζοντας έτσι για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τρομοκρατικών ενεργειών.

Τα δύο ρομπότ αποτελούν δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και της εταιρίας Σούκος Robots προς το αεροδρόμιο. Αποστολή του 'Ηρακλή' θα είναι η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων υπόπτων αντικειμένων με ένα βραχίονα. Ο μικρότερων διαστάσεων 'Οδυσσέας' θα έχει ως αποστολή να εισέλθει σε χώρους όπως τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία, προκειμένου να συλλέξει οποιοδήποτε αντικείμενο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024