Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑνακαίνιση των Hellenic Duty Free Shops
Μοντέρνα καταστήματα, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του ταξιδιωτικού shopping

Ανακαίνιση των Hellenic Duty Free Shops

Η εταιρεία Hellenic Duty Free Shops παρουσιάζει τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα Αρωμάτων – Καλλυντικών & Folli Follie, Hellenic Gourmet, Cava, Luxury και Juicy Couture, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Τα καταστήματα […]

Η εταιρεία Hellenic Duty Free Shops παρουσιάζει τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα Αρωμάτων – Καλλυντικών & Folli Follie, Hellenic Gourmet,<...> Cava, Luxury και Juicy Couture, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Τα καταστήματα αυτά, ιδιαιτέρως μοντέρνας αισθητικής και σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του ταξιδιωτικού shopping, κοσμούν το Αεροδρόμιο Αθηνών έχοντας ήδη κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις των ταξιδιωτών.

1. Hellenic Duty Free Shops Αρώματα, Καλλυντικά & Folli Follie
Σε ένα φωτεινό, υπερσύγχρονο χώρο, σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των ταξιδιωτών, τα προϊόντα εκτίθενται ανά brand σε μία “shop in shop” προσέγγιση. Παρουσιάζονται οι ολοκληρωμένες συλλογές αρωμάτων και καλλυντικών Dior, Estee Lauder, Bvlgari, Chanel, Lancome, Giorgio Armani, Calvin Κlein, Dolce & Gabbana, Clinique, Folli Follie, Burberry, Lacoste, L’ oreal, Y.S.L., Gucci, La Prairie, Kenzo, Hermes Guerlain, Givenchy, Clarins, Versace, DKNY, Prada, Nina Ricci, Hugo Boss, Biotherm, Cacharel, Moschino, Escada, Shiseido, Ralph Lauren, Azzaro, Chloe, Marc Jacobs, Valentino, Vera Wang, Lalique, GF Ferre, Missoni, Fendi, Issey Miyake, Mac και πολλών άλλων, καθώς και η νέα συλλογή της Folli Follie για την Aνοιξη – Καλοκαίρι 2010.

2. Hellenic gourmet
Το Hellenic Gourmet περιμένει τους επισκέπτες για να προσφέρει ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γευσιγνωσίας στις ελληνικές γεύσεις και προϊόντα. Το κατάστημα αποτελεί πλέον ένα gourmet κατάστημα, ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρότυπα. Στο Hellenic Gourmet υπάρχει μια πλειάδα γνώριμων, αλλά και σπάνιων ελληνικών λιχουδιών. Είναι η τελευταία ελληνική γεύση για τον τουρίστα, αλλά και τον Έλληνα ταξιδιώτη που επιθυμεί να μεταφέρει λίγο από την Ελλάδα, μαζί του. Τοπικά τυριά παλαιωμένα σε κρασί, ελληνικά cherves, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, γεμιστές και αρωματισμένες ελιές, μέλι διαφορετικών ελληνικών περιοχών, τοπικά αλλαντικά προϊόντα, όπως παστουρμά, λουκάνικα, καβουρμά και σαλάμι αγριόχοιρου, παραδοσιακά γλυκίσματα όπως γλυκά του κουταλιού και μπακλαβά και μια εξαιρετική επιλογή τοπικών κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται.

3. Luxury
Η τεράστια ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα απέριττη αισθητική του καταστήματος παρουσιάζει ένα σύγχρονο ναό εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Εκεί, υπάρχουν μοναδικά κοσμήματα, ρολόγια και γυαλιά επώνυμων σχεδιαστών, καθώς και είδη των διεθνών οίκων Montblanc, Lalaounis, Baccarat, Diamonds και Swarovski, πάντα με την εγγύηση και τις προνομιακές τιμές των Hellenic Duty Free Shops.

4. Cava
Σε ένα χώρο ειδικά συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα που οι ταξιδιώτες αγαπούν να αγοράζουν από τα Hellenic Duty Free Shops. Όλων των ειδών οι σοκολάτες, καπνικά και οινοπνευματώδη προϊόντα σε μοναδικές συσκευασίες και ποσότητες μεγαλύτερες από αυτές που διατίθενται στην αγορά. Προϊόντα Metaxa, Toblerone, Johnnie Walker, Milka, Chivas, Lindt, Absolut, Nestle, Smarties, Ballantine’s, Smirnoff, Bacardi, Gordon’s, Martini, Cutty Sark, Dimple, Grant’s, Camus, Leonidas, Godiva, Teacher’s, Campari, Dom Perignon, Drambuie, Boutari παρουσιάζονται εκεί.

5. Juicy Couture
Το Juicy Couture είναι το mono-brand κατάστημα των Hellenic Duty Free Shops στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. πρόκειται για ένα νέο κατάστημα που δημιουργήθηκε πρόσφατα κατόπιν της συμφωνίας της Elmec Sport, θυγατρική του Ομίλου Folli Follie, για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση όλων των συλλογών του αμερικανικού οίκου σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία. Έτσι, μετά την Ιταλία, το Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο τώρα πια και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί ένα κατάστημα Juicy Couture.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ΑΕ, κ. Γιώργος Βελέντζας, σε ομιλία του, τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής: “Τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το μεγαλύτερο όφελος του πελάτη, όπως είναι οι προσιτές τιμές, η ευκολία και καθοδήγηση στις αγορές, τα εξειδικευμένα προϊόντα πάντα αυθεντικά και φρέσκα προχώρησαν στη δημιουργία νέων καταστημάτων βάσει των τάσεων που προστάξει η διεθνής αγορά. Τα παραδοσιακά καταστήματα αφορολογήτων ειδών μετατρέπονται σε υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα. Κατασκευάζονται duty free malls που καλύπτουν τις πολύπλοκες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα καταστήματά μας είναι υψηλής αισθητικής, εύκολα προσβάσιμα και υποστηριζόμενα από καταρτισμένο προσωπικό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024