Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνεστάλη η λειτουργία της Ajet

Ανεστάλη η λειτουργία της Ajet

Ανεστάλη η λειτουργία της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας Ajet, πρώην Helios Airways, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας συμμετοχών Libra Lolidays, η Ajet θα υφίσταται νομικά ως εταιρεία […]

Ανεστάλη η λειτουργία της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας Ajet, πρώην Helios Airways, λόγω<...> οικονομικών προβλημάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας συμμετοχών Libra Lolidays, η Ajet θα υφίσταται νομικά ως εταιρεία για τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς εκκρεμούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να διευθετηθεί και το θέμα των δύο αεροσκαφών που έχει στην κατοχή της με το καθεστώς της επινοικίασης.

Νομικοί κύκλοι, πάντως, υποστήριζαν ότι το κλείσιμο της εταιρείας δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις της απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων. Υπενθυμίζεται ότι η Ajet διαδέχθηκε την εταιρεία Helios λίγους μήνες μετά το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στο Γραμματικό τον Αύγουστο του 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024