Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων των θυμάτων στο Γραμματικό

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων των θυμάτων στο Γραμματικό

Αρνητικά βγήκαν χτες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν τα θύματα του μοιραίου Boeingτης εταιρίας `Helios Airways`, που συνετρίβη στο Γραμματικό, όπως ανακοίνωσε χτες το απόγευμα ο προϊστάμενος […]

Αρνητικά βγήκαν χτες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν τα θύματα του μοιραίου Boeing<...>της εταιρίας `Helios Airways`, που συνετρίβη στο Γραμματικό, όπως ανακοίνωσε χτες το απόγευμα ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Κουτσάφτης.

“Ενημέρωσα σήμερα τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αναστάση Παπαληγούρα, σχετικά με το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων στα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος στο Γραμματικό Αττικής, την 14η Αυγούστου 2005. Οι εξετάσεις αυτές, οι οποίες διενεργήθηκαν στο εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, απέβησαν στο σύνολό τους αρνητικές ως προς το μονοξείδιο του άνθρακος και την εισπνοή οιωνδήποτε τοξικών αερίων, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσάφτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024