Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιαβεβαιώσεις για την αναβάθμιση της ΥΠΑ πριν τους Ολυμπιακούς

Διαβεβαιώσεις για την αναβάθμιση της ΥΠΑ πριν τους Ολυμπιακούς

Την διαβεβαίωση του κ. Λούις Σορεντίνο, διευθυντικού στελέχους της αμερικανικής εταιρίας SH&E, που είναι βασικός σύμβουλος και αξιολογητής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας-FAA, ότι η αναβάθμιση της ΥΠΑ στην α` […]

Την διαβεβαίωση του κ. Λούις Σορεντίνο, διευθυντικού στελέχους της αμερικανικής εταιρίας SH&E, που είναι βασικός<...> σύμβουλος και αξιολογητής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας-FAA, ότι η αναβάθμιση της ΥΠΑ στην α` κατηγορία θα γίνει πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήρε ο υφυπουργός Μεταφορών, Τάσος Νεράτζης κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε μαζί του.

Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ότι “Η συζήτηση υπήρξε καρποφόρα και ο Υφυπουργός ζήτησε και έλαβε την διαβεβαίωση, ότι η τόσο κρίσιμη και χρήσιμη αυτή αναβάθμιση της ΥΠΑ, μπορεί να πραγματοποιηθεί με βεβαιότητα, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024