Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό

Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό

Να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο το δυνατόν γρηγορότερα ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας με αεροπλάνο της εταιρίας Ήλιος στο Γραμματικό της 14ης Αυγούστου του 2005. Ο κ. Νικόλας Γιασουμής, […]

Να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο το δυνατόν γρηγορότερα ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας με αεροπλάνο της εταιρίας Ήλιος στο Γραμματικό της 14ης Αυγούστου του 2005. Ο κ. Νικόλας Γιασουμής, Πρόεδρος της Επιτροπής των Συγγενών των<...> Θυμάτων του Αεροπορικού Δυστυχήματος με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ευχήθηκε στην άμεση απόδοση δικαιοσύνης με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Αυγούστου στη μνήμη των θυμάτων.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την αεροπορική τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε 121 ανθρώπους και οι συγγενείς των θυμάτων έχουν καταθέσει προσφυγές σε ελληνικά και κυπριακά δικαστήρια κατά της εταιρίας Μπόινγκ, της εταιρείας Ήλιος αλλά και κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις ευθύνες που φέρει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Γιασουμής ανέφερε ότι η απόδοση δικαιοσύνης και η τιμωρία των ενόχων βασίζονται στο πόρισμα του κ. Ακριβού Τσολάκη εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι «φαντάζομαι ότι στο βιβλίο του για την αεροπορική τραγωδία θα εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις και τις εμπειρίες και κάποια στοιχεία γύρω από το δυστύχημα το οποίο έζησε από την πρώτη του στιγμή».

Με κεντρικό σύνθημα «Κρατούμε άσβεστη τη μνήμη και ζητούμε δικαιοσύνη», οι συγγενείς των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου του 2005 άναψαν κεριά σε κεντρικές πλατείας σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, ενώ την Κυριακή τελέστηκαν τα μνημόσυνα για τους 121 νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας. Σήμερα (Δευτέρα 13 Αυγούστου) αναχωρεί αντιπροσωπεία των συγγενών, που θα αριθμεί περί τα 120 άτομα, για να τελέσει τρισάγιο στο Γραμματικό, εκεί όπου κατέπεσε το μοιραίο Μπόινγκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024