Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπίσπευση νομικών διαδικασιών ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στο Γραμματικό

Επίσπευση νομικών διαδικασιών ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στο Γραμματικό

Επιστολές προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Αρχηγό Αστυνομίας, με τις οποίες θα ζητούν επίσπευση των διαδικασιών όσον αφορά το ποινικό σκέλος του αεροπορικού δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου 2005, στο […]

Επιστολές προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Αρχηγό Αστυνομίας, με τις οποίες θα ζητούν επίσπευση των διαδικασιών όσον αφορά το ποινικό σκέλος του αεροπορικού δυστυχήματος της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό με αεροσκάφος της εταιρίας Helios Airways, θα<...>αποστείλουν, μέσω των νομικών τους συμβούλων, οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής Συγγενών των Θυμάτων του Αεροπορικού Δυστυχήματος στο Γραμματικό, κ. Νικόλας Γιασουμής, προσθέτοντας πως “ο χρόνος όσο περνά είναι εις βάρος της υπόθεσης και δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα”.

Αναφορικά με το θέμα των ανακρίσεων στην Αθήνα, ο κ. Γιασουμής είπε πως την Κυριακή η Αστυνομία τηλεφώνησε σε κάποιους συγγενείς για να τους πληροφορήσει ότι έχουν έρθει κλήσεις από την Ελλάδα για να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας Αθηνών, σημειώνοντας πως γνώριζαν εδώ και δεκαπέντε ημέρες ότι θα καλούσαν συγγενείς για να καταθέσουν στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024