Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΊδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας με την ονομασία Athens Airways
Εξυπηρέτηση βασικών προορισμών σε βόρεια και νησιωτική Ελλάδα από το Μάρτιο του 2009

Ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας με την ονομασία Athens Airways

Η Athens Airways ιδρύθηκε το έτος 2008 και αποτελεί μια νέα ιδιωτική αεροπορική εταιρεία με βάση το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Οι υπηρεσίες της Athens Airways επικεντρώνονται στην ασφαλή, […]

Η Athens Airways ιδρύθηκε το έτος 2008 και αποτελεί μια νέα ιδιωτική αεροπορική εταιρεία με βάση το αεροδρόμιο<...> “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας. Οι υπηρεσίες της Athens Airways επικεντρώνονται στην ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των επιβατών σε βασικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, εστιάζοντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η Athens Airways θα δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πτήση, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Όλοι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τα προνόμια της διακεκριμένης θέσης, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός.

Ο στόλος της Athens Airways θα αποτελείται αρχικά από τέσσερα αεροσκάφη τύπου τζετ 50 θέσεων, ERJ-145 της εταιρείας EMBRAER, τα οποία θα παραλαμβάνονται προοδευτικά από το Νοέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο του 2008. Από τον Μάρτιο θα εξυπηρετούνται από την Αθήνα βασικοί προορισμοί στη βόρεια και νησιωτική Ελλάδα. Διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης της Athens Airways είναι ο κ. Σάκης Ανδριανόπουλος και τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται στο Κορωπί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024