Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςEmbraer και Marathon Airlines επεκτείνουν τη Συμφωνία Προγράμματος Pool για επτά E-Jets
Αεροπορικές εταιρείες

Embraer και Marathon Airlines επεκτείνουν τη Συμφωνία Προγράμματος Pool για επτά E-Jets

Marathon Airlines

Ο παρών στόλος της Marathon Airlines έχει τρία E195, ένα E190, τρία E175 και δύο Legacy 600.

Η Embraer ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τροποποίηση της σύμβασης με την Marathon Airlines για το Πρόγραμμα Pool, ώστε να συμπεριλάβει επιπλέον δύο E195. Τώρα, επτά συνολικά E-Jets θα λάμβάνουν υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα επισκευάσιμων εξαρτημάτων – τρία E175, ένα E190 και τρία E195. Η ελληνική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τη σύμβαση πέρυσι, με το πρώτο της E175, και έκτοτε έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη του στόλου της. Επί του παρόντος, το Embraer’s Pool Program υποστηρίζει περισσότερες από 60 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

“Το Πρόγραμμα Embraer Pool ήταν απαραίτητο για την αξιόπιστη λειτουργία των E-Jets μας και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Embraer”, δήλωσε ο κ. Ανδρέας Καϊάφας, διευθύνων σύμβουλος της Marathon Airlines.

“Η Marathon επεκτείνει τις δραστηριότητές της με γρήγορους ρυθμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτού του ‘ταξιδιού’. Η Embraer προσφέρει κορυφαία υποστήριξη με το Πρόγραμμα Pool, μειώνοντας το κόστος και φτάνοντας παντού στον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με τη Marathon για να διατηρήσουμε τις υψηλές επιδόσεις και την ετοιμότητα για τον στόλο της”, δήλωσε ο Carlos Naufel, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος, Embraer Services & Support.

Η Marathon Airlines είναι εγκεκριμένη από τον EASA αεροπορική, με έδρα την Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες Wet Lease (ACMI) σε αερομεταφορείς της ΕΕ και πτήσεις Charter.

Το χαρτοφυλάκιο της Embraer Services & Support προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών λύσεων σχεδιασμένων για κάθε πελάτη για να υποστηρίξει τον αυξανόμενο στόλο των αεροσκαφών Embraer παγκοσμίως και να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία μετά την πώληση στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024