Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠΟΞ: Υποστήριξη στις ορεινές περιοχές
Εκλογές ΠΟΞ

ΠΟΞ: Υποστήριξη στις ορεινές περιοχές

Η εκλογή του νέου γενικού γραμματέα στη ΠΟΞ υποδεικνύει τη στήριξη της Ένωσης στις ορεινές τουριστικές περιοχές.

Στην πρόσφατη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ΠΟΞ, 0 πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας έλαβε τη πολύ σημαντική θέση του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας κατόπιν πρότασης του νέου προέδρου κ. Γιάννη Χατζή και της ομόφωνης στήριξης των μελών του ΔΣ.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Δράμας κατάφερε να συγκεντρώσει 87 ψήφους και να καταταχθεί στην τρίτη θέση ανάμεσα στους υποψηφίους. Η επιτυχία του αποτελεί αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του κ. Καλλία στον κλάδο της φιλοξενίας κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.
“Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομόφωνη απόφαση των ξενοδόχων να αναθέσουν τη θέση του Γενικού Γραμματέα στον κ. Καλλία αντανακλά την αναγνώριση της αφοσίωσής του στον τουρισμό και την προσπάθεια που κατέβαλε για την προάσπιση των συμφερόντων του ξενοδοχειακού κλάδου. Η περιοχή της Δράμας, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης, τιμούνται με αυτήν την ανάληψη, καθώς αναδεικνύεται η διαρκής δέσμευση για την ανάδειξη και εξέλιξη του τουρισμού και της φιλοξενίας στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην ορεινή Ελλάδα. Ο κ. Καλλίας, σε συνεργασία με το νέο διοικητικό συμβούλιο, αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού τομέα στην Ελλάδα”, τονίζει ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024