Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜέχρι τις αρχές Μαΐου το προκαταρκτικό πόρισμα για τα αίτια της κυπριακής αεροπορικής τραγωδίας

Μέχρι τις αρχές Μαΐου το προκαταρκτικό πόρισμα για τα αίτια της κυπριακής αεροπορικής τραγωδίας

Μέχρι το τέλος Απριλίου, έως και τις αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμο το προκαταρκτικό πόρισμα για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας,με το κυπριακό Boeing της Helios Airways, όπως δήλωσε ο […]

Μέχρι το τέλος Απριλίου, έως και τις αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμο το προκαταρκτικό πόρισμα για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας,<...>με το κυπριακό Boeing της Helios Airways, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Ακριβός Τσολάκης, από την Κύπρο, όπου βρέθηκε πριν λίγες μέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες συμπληρωματικές εργασίες, μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρη Θράσου.

“Το τελικό πόρισμα”, ανέφερε ο κ. Τσολάκης, “υπολογίζεται να παραδοθεί το καλοκαίρι”, ενώ όπως εξήγησε “το προκαταρκτικό πόρισμα είναι βασικά το τελικό πόρισμα”, σημειώνοντας ότι “θα υποστεί ενδεχομένως αλλοιώσεις εάν οι αποδέκτες έχουν σχόλια”. “Εάν τα σχόλια είναι αποδεκτά από την Επιτροπή Διερεύνησης, θα ενσωματωθούν στο πόρισμα και στη συνέχεια βγαίνει το τελικό”, κατέληξε.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων ανέφερε ότι “υπάρχουν σχέδια για να διαδραματίσει η Κύπρος πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφάλεια πτήσεων σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου”, συμπληρώνοντας πως “θα γίνουν σεμινάρια και συνέδρια σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024