Τελευταία νέα

Νέα διοίκηση στην ΥΠΑ

Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη, τοποθετείται στη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας…

Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη, τοποθετείται στη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ο<...> κ. Παναγιώτης Μανούσος.

“Στη νέα πολιτική για τις αερομεταφορές”, επισημαίνει ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, “προωθούμε άμεσα την αναβάθμιση της ΥΠΑ, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις διεθνείς συνθήκες. Εκσυγχρονίζουμε το θεσμικό πλαίσιο της ΥΠΑ, τόσο σε δομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό και δεξιότητες. Στόχος μας, καταλήγει ο υπουργός, “είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της Πολιτικής Αεροπορίας και η ασφάλεια των αερομεταφορών ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων”.

O κ. Παναγιώτης Μανούσος, είναι 56 ετών, αντιπτέραρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α, και Επίτιμος Αρχηγός Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας. Έχει αποφοιτήσει από διάφορες Σχολές (όπως Πολέμου Αεροπορίας, Ελεγκτών Αέρος-Επιφανείας) και έχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις της Π.Α (ως διοικητής της 117ης Πτέρυγας Μάχης, της Σχολής Ικάρων, της Σχολής Εθνικής Aμυνας, των ΓΕΑ & ΔΑΥ, Αεροπορικός Ακόλουθος στην Aγκυρα κ.ά). Είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με εμπειρία 4.000 ώρες πτήσεις σε πολεμικά α/φ F-5A/B και F-4E.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024