Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαγώνει η κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι Κρήτης
Ακύρωση διαγωνισμών

Παγώνει η κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι Κρήτης

Την ακύρωση του διαγωνισμού για το αεροδρόμιο Καστελλίου Κρήτης ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, κ. Δημήτρης Ρέππας, διαγωνισμούς που είχε προκηρύξει ο προκάτοχός του κ. Γ. Σουφλιάς το περασμένο καλοκαίρι…

Την ακύρωση του διαγωνισμού για το αεροδρόμιο Καστελλίου Κρήτης ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, κ. Δημήτρης Ρέππας,<...> διαγωνισμούς που είχε προκηρύξει ο προκάτοχός του κ. Γ. Σουφλιάς το περασμένο καλοκαίρι.

Ο υπουργός Υποδομών άσκησε σκληρή κριτική στον προκάτοχό του, κατηγορώντας τον εμμέσως ότι παραπλάνησε τους πολίτες εξαγγέλλοντας έργα ύψους 2,3 δισ. ευρώ χωρίς να υπάρχουν πόροι ή μελέτες για να υλοποιηθούν. Επίσης, αποκάλυψε ότι οι οφειλές του Δημοσίου σε κατασκευαστικές εταιρείες ανέρχονται σε 1,6 δισ. ευρώ. Ακόμη, τόνισε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι για την ακύρωση της τρέχουσας δημοπράτησης, διότι διαπιστώθηκε “τρύπα” όσο αφορά τα ραδιοβοηθήματα, ενώ υπήρχαν και ενστάσεις από τοπικούς φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024