Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠιστοποιητικό ποιότητας για την Emirates Airport Services

Πιστοποιητικό ποιότητας για την Emirates Airport Services

Η Emirates Airport Services, που εδρεύει στο Dubai, πιστοποιήθηκε για το σύστημα Ποιοτικής Διαχείρισης (Quality Management System) της κατά το πρότυπο ISO 9001:2000 από την ISO (International Organisation for Standardisation). […]

Η Emirates Airport Services, που εδρεύει στο Dubai, πιστοποιήθηκε για το σύστημα Ποιοτικής Διαχείρισης<...> (Quality Management System) της κατά το πρότυπο ISO 9001:2000 από την ISO (International Organisation for Standardisation).

Η Emirates Airport Services είναι υπεύθυνη για τους επιβάτες, για τον έλεγχο των αποσκευών, καθώς και για τη διαχείριση των σαλονιών της πρώτης (first class) και της επιχειρηματικής θέσης (business class) της Emirates Airline στο αεροδρόμιο του Dubai. Τον προηγούμενο χρόνο, το παράρτημα εισήγαγε ένα Chauffeur-Drive Lounge για τους πελάτες, προσωπικούς σταθμούς ελέγχου και εγκαταστάσεις ασύρματου Bluetooth στα σαλόνια του αεροδρομίου.

Ο Dale Griffith, Αντιπρόεδρος της Emirates Airport Services, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την κατάκτηση της αναγνώρισης ISO 9001:2000, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Αυτό το βραβείο δεν είναι παρά ένα ακόμα βήμα στη διαρκή προσπάθεια μας για κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες.”

Ο δρόμος προς την επίτευξη της πιστοποίησης ολοκληρώθηκε μετά από εννέα μήνες αφοσίωσης και ομαδικής εργασίας. Ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων εσωτερικών ελεγκτών ανέλαβε τη μελέτη για το σχεδιασμό του έργου αυτού, με την υποστήριξη της ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Emirates, Dnata.

Η πιστοποίηση απονεμήθηκε μετά από έναν ολοκληρωτικό έλεγχο των λειτουργιών της Emirates στο αεροδρόμιο, ο οποίος διεξήχθη από τη Bureau Veritas, το επίσημο όργανο πιστοποίησης στο Dubai, που αξιολογεί και παρέχει πιστοποιήσεις Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Πολιτικής, Διαχείρισης Υγείας και Ασφαλείας σε εταιρείες, σε 140 χώρες. Η Emirates Airport Services παρέλαβε πιστοποιητικό τόσο από τα διοικητικά γραφεία της Bureau Veritas στη Μεγάλη Βρετανία, όσο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024