Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμβολικός αγώνας δρόμου για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό

Συμβολικός αγώνας δρόμου για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό

Συμβολικός αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε προχτές, Κυριακή 28 Μαΐου 2006, στο Γραμματικό της Αττικής, από το Σωματείο Δρομέων Κύπρου `Περικλής Δημητρίου`σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών και την […]

Συμβολικός αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε προχτές, Κυριακή 28 Μαΐου 2006, στο Γραμματικό της Αττικής, από το Σωματείο Δρομέων Κύπρου `Περικλής Δημητρίου`<...>σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών και την κοινότητα Γραμματικού, στη μνήμη των 121 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με αεροσκάφος της κυπριακής εταιρίας Helios Airways, που έχασαν τη ζωή τους, έπειτα από συντριβή, στις 14 Αυγούστου 2005.

“Η κοινότητα Γραμματικού τιμά τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, τους οποίους θα θυμάται για πάντα, γιατί είναι πλέον ένα κομμάτι της ζωής μας”, είπε ο Πρόεδρος της κοινότητας, κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, προσθέτοντας ότι η πρωτοβουλία θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.

Παράλλήλα, ο κ. Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι η κοινότητα Γραμματικού, τιμώντας τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, αγόρασε πέντε στρέμματα έκτασης στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους, προκειμένου να ανεγερθεί από κοινού με τη Μητρόπολη Αττικής και τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής μνημείο και εκκλησία. Η κατασκευή του μνημείου, πρόσθεσε, θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Κύπρου `Περικλής Δημητρίου`, κ. Σωκράτης Σωκράτους, εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση και συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, διαβεβαιώνοντας ότι το Σωματείο θα βρίσκεται κάθε χρόνο στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024