Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤακτική του γερμανού πιλότου η κυριαρχία στο πιλοτήριο

Τακτική του γερμανού πιλότου η κυριαρχία στο πιλοτήριο

«Κύριο και εξαιρετικό επαγγελματία συγκυβερνήτη» χαρακτήρισε τον Πάμπο Χαραλάμπους ο βρετανός πιλότος, κ. Robert Lascelles, στηκατάθεση του ενώπιον της Διερευνητικής επιτροπής, ενώ αναφερόμενος στο γερμανό πιλότο του μοιραίου Boeing ανέφερε […]

«Κύριο και εξαιρετικό επαγγελματία συγκυβερνήτη» χαρακτήρισε τον Πάμπο Χαραλάμπους ο βρετανός πιλότος, κ. Robert Lascelles, στη<...>κατάθεση του ενώπιον της Διερευνητικής επιτροπής, ενώ αναφερόμενος στο γερμανό πιλότο του μοιραίου Boeing ανέφερε ότι «τακτική του ήταν κάθε φορά να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πιλοτήριο».

Ενώπιον της Επιτροπής βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα και η αεροσυνοδός κυρία Δέσποινα Μαντζουράνου, η οποία είχε πετάξει συνολικά 11 φορές με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που εργάστηκε στην Helios Airways.

«Σε όλες τις πτήσεις αντιμετωπίζαμε διάφορα τεχνικά προβλήματα. `Αλλοτε είχαμε χαμηλή θερμοκρασία, σε σημείο που να φοράμε βαρετά ρούχα, και άλλοτε ζέστη. Τις πλείστες φορές ήταν παγωνιά και φορούσα σακάκι. Επίσης πολλές φορές στην πόρτα στην αριστερή πλευρά έσταζαν νερά. Μια φορά έσβησα το φούρνο φαγητού αλλά συνέχιζε να είναι αναμμένος», ήταν ορισμένες από τις φράσεις της.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024