Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΘράσου: Επιθυμία της Κυβέρνησης η πλήρης διαλεύκανση των ευθυνών όπου υπάρχουν

Θράσου: Επιθυμία της Κυβέρνησης η πλήρης διαλεύκανση των ευθυνών όπου υπάρχουν

“Θέληση και επιθυμία της κυπριακής κυβέρνησης είναι η πλήρης διαλεύκανση των ευθυνών εκεί όπου υπάρχουν” ανέφερε σχετικά με την περσινήαεροπορική τραγωδία στο Γραμματικό Αττικής ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. […]

“Θέληση και επιθυμία της κυπριακής κυβέρνησης είναι η πλήρης διαλεύκανση των ευθυνών εκεί όπου υπάρχουν” ανέφερε σχετικά με την περσινή<...>αεροπορική τραγωδία στο Γραμματικό Αττικής ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Χάρης Θράσου.

Μιλώντας για τα αίτια της συντριβής του κυπριακού αεροσκάφους της Helios Airways, που στοίχισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους, υπογράμμισε πως “για τα αίτια έχει μιλήσει με το προκαταρκτικό πόρισμα της η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων“. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι “με την ενσωμάτωση των σχολίων που αναμένονται να γίνουν στους επόμενους δύο μήνες, από τις Η.Π.Α., τη Γαλλία και την Κύπρο, θα εξαχθεί το πλήρες πόρισμα, το οποίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ίσως το πολυτιμότερο, στα χέρια της Ερευνητικής Επιτροπής υπό τον κ. Παναγιώτη Καλλή για να προχωρήσει στην πλήρη διαλεύκανση για πιθανές ευθύνες και από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα πάρει στα χέρια της το όλο ζήτημα”.

Τέλος, στο περιθώριο εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την ασφάλεια πτήσεων και την πρόληψη ατυχημάτων και συμβάντων στη Λάρνακα, ο κ. Θράσου ερωτηθείς κατά πόσον η διαδικασία που έχει ξεκινήσει θα οδηγήσει στην απόδοση ποινικών ευθυνών, ο Υπουργός Συγκοινωνιών απάντησε ότι “εάν και εφόσον υπάρξουν και ποινικές ευθύνες, ασφαλώς και θα προχωρήσει η δικαιοσύνη και σε αυτόν τον τομέα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024