Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες61 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ολυμπιακής

61 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ολυμπιακής

Το βράδυ της χθεσινής ημέρας επέλεξαν 61 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να απευθύνουν έγγραφη ερώτηση προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χ. Βερελή σχετικά με την λύση που προσανατολίζεται να […]

Το βράδυ της χθεσινής ημέρας επέλεξαν 61 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να απευθύνουν έγγραφη ερώτηση προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών<...> Χ. Βερελή σχετικά με την λύση που προσανατολίζεται να δώσει η κυβέρνηση στο θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> και τον τρόπο που θα διασφαλίσει τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα της εταιρίας, αλλά και το εργασιακό και ασφαλιστικό μέλλον των εργαζομένων σε αυτή.

Το κείμενο στάλθηκε στους βουλευτές από την ΠΑΣΚΕ των υπαλλήλων της Ολυμπιακής με σκοπό μέσα από τις διαδικασίες του Κοινοβουλίου να αναδειχθεί η επίσημη θέση της κυβέρνησης για την εταιρία, καθώς, όπως επισημαίνουν «δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους υπουργούς στις προσπάθειές τους να δημιουργηθεί δίκτυο θεσμικού διαλόγου μεταξύ συνδικάτου και κυβέρνησης για την οικονομική και διαχειριστική δίνη, στην οποία έχει περιέλθει η Ολυμπιακή Αεροπορία<.>».

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, οι υπουργοί οφείλουν να απαντούν γραπτώς στις ερωτήσεις μέσα σε 25 ημέρες από την κατάθεσή τους.

Η ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή υπογράφεται από τους Χ.Καστανίδη, Ι.Μαγκριώτη, Χρ.Σμυρλή – Λιακατά, Ν.Κατσέλη, Γ.Δασκαλάκη, Ε.Τζιόλα, Ι.Βαϊνά, Α.Μακρυπίδη, Β.Οικονόμου, Ευ.Δαμιανάκη, Κ.Κουλούρη, Μ.Στρατάκη, Κ.Παπούλια, Χ.Θεοδώρου, Θ.Κατσανέβα, Κ.Σπυριούνη, Μ.Καρχιμάκη, Ι.Κουράκη, Κ.Τσίμα, Ι.Χαραλαμπόπουλο, Ε.Βλασσόπουλο, Ν.Σαλαγιάννη, Λ.Γρηγοράκο, Α.Ασκητή, Β.Τσιλίκα, Σ.Στολίδη, Αθ.Μάτης, Π.Τσερτικίδη, Λ.Λωτίδη, Στ.Μανίκα, Δ.Πιπεργιά, Ευ.Σχοιναράκη – Ηλιάκη, Ρ.Σπυρόπουλο, Π.Κατσιλιέρη, Μ.Αρσένη, Α.Αθανασιάδη, Ρ.Ζήση, Γ.Κύρκο, Γ.Θωμά, Ι.Βαθειά, Π.Κρητικό, Ι.Διαμαντίδη, Φρ.Παπαδέλη, Αν.Χωρέμη, Δ.Αλαμπάνο, Βασ.Γερανίδη, Δ.Κοσσυβάκη, Αχμέτ Μεχμέτ, Θ.Τσιόκα, Β.Βασιλακάκη, Μ.Θωμά, Ν.Λεβογιάννη, Αλ.Χρυσανθακόπουλο, Ι.Τσακλίδη, Χ.Βοσνάκη, Στ.Παπαθεμελη, Ευ.Μαλέσιο, Ι.Γιαννάκη, Δ.Γεωργακόπουλο, Χρ.Μαγκούφη και Ν.Ζαμπουνίδη.

Εν τω μεταξύ στο θέμα της Ολυμπιακής αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης από τη Βουδαπέστη λέγοντας ότι «Ο εθνικός αερομεταφορέας δεν καλύπτει τις ανάγκες, δεν εξυπηρετεί τους πολίτες και δημιουργεί ζημίες που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Όλοι έχουμε υποχρέωση να επιδιώξουμε μια λύση για τον εθνικό αερομεταφορέα που να εξυπηρετεί τους πολίτες με ποιότητα και χωρίς αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024