Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροπορική συμφωνία με τουριστικές προεκτάσεις Κύπρου & Σρι-Λάνκα

Αεροπορική συμφωνία με τουριστικές προεκτάσεις Κύπρου & Σρι-Λάνκα

Μονογραφήθηκε Αεροπορική Συμφωνία και υπογράφτηκε σχετικό Μνημόνιο μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων των αρμόδιων αρχών της Κύπρου και της Σρι-Λάνκα

Μονογραφήθηκε Αεροπορική Συμφωνία και υπογράφτηκε σχετικό Μνημόνιο μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων των αρμόδιων αρχών της Κύπρου και της Σρι-Λάνκα<...>, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου.

Με τη μονογράφηση της Αεροπορικής Συμφωνίας τίθεται το πλαίσιο για την ανάπτυξη των αεροπορικών μεταφορών μεταξύ των δύο χωρών και για περαιτέρω προώθηση των σχέσεων τους στους τομείς του τουρισμού και της οικονομίας.

Τη Συμφωνία μονόγραψε εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κ. Συμεών Μάτσης, γενικός διευθυντής του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και εκ μέρους της Κυβέρνησης της Σρι-Λάνκα ο κ. Cecil Amerasinghe, γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, ανώτερη Λειτουργός του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, ο αντιπρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών και ανώτερα στελέχη της Διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024