Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileChina Southern Airlines: Άμεση ηλεκτρονική πληροφόρηση στους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες

China Southern Airlines: Άμεση ηλεκτρονική πληροφόρηση στους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες

Η China Southern Airlines η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κίνας έκανε συμφωνία με την TravelSky Technology Limited που έχει την βάση της στο Πεκίνο και δημιούργησε ένα νέο πληροφοριακό πόρταλ […]

Η China<.> Southern Airlines η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κίνας έκανε συμφωνία με την<...> TravelSky Technology Limited που έχει την βάση της στο Πεκίνο και δημιούργησε ένα νέο πληροφοριακό πόρταλ στο Internet.

Τώρα όλες οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο πόρταλ είναι διαθέσιμες σε 6.000 τουριστικούς πράκτορες σε όλη τη χώρα. Το TravelSky είναι το μεγαλύτερο σύστημα διάθεσης αεροπορικών εισιτηρίων στην Κίνα. Το δίκτυο του απλώνεται σε 300 πόλεις στην Κίνα και σε 70 άλλους προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτή την συνεργασία η China Southern Airlines έγινε η μοναδική αεροπορική εταιρία της Κίνας που έχει τη δυνατότητα να πουλήσει ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω Internet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024