Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιαγωνισμό κινηματογραφικών ταινιών διοργανώνει για 2η χρονιά η Delta

Διαγωνισμό κινηματογραφικών ταινιών διοργανώνει για 2η χρονιά η Delta

H Delta Air Lines, επίσημος χορηγός του Sundance Film Festival 2008, συνεχίζει να υποστηρίζει τους ανερχόμενους παραγωγούς ταινιών και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, με τη διοργάνωση του ετήσιου διαγωνισμούκινηματογραφικών ταινιών «Fly-In […]

H Delta Air Lines, επίσημος χορηγός του Sundance Film Festival 2008, συνεχίζει να υποστηρίζει τους ανερχόμενους παραγωγούς ταινιών και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, με τη διοργάνωση του ετήσιου διαγωνισμού<...>κινηματογραφικών ταινιών «Fly-In Movies», που πραγματοποιεί η εταιρία για 2η χρονιά. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2008, το ταξιδιωτικό και διαδικτυακό κοινό μπορεί να παρακολουθεί 5 νέες πρωτότυπες ταινίες μικρού μήκους στο delta.com και το πρόγραμμα Delta-on-Demand – το υπερσύγχρονο ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πτήσει – και να ψηφίζουν την αγαπημένη τους ταινία, καθορίζοντας το νικητή.

«Η Delta είναι υπερήφανη που υποστηρίζει τους ανερχόμενους παραγωγούς ταινιών και τις ανεξάρτητες κινηματογραφικές ταινίες μέσω της χορηγίας μας στο ετήσιο φεστιβάλ Sundance Film Festival 2008 και του δεύτερου διαγωνισμού ‘Fly-In Movies’ της Delta» δήλωσε ο κ. Tim Mapes, Αντιπρόεδρος Marketing της Delta. «Oι πελάτες της Delta μπορούν να βλέπουν και να ψηφίζουν την αγαπημένη τους πρωτότυπη ταινία από 5 δημιουργικούς παραγωγούς ταινιών, μέσω του άρτιου από τεχνολογικής άποψης δικτυακού τόπου delta.com αλλά και εντός των αεροσκαφών της Delta που είναι εξοπλισμένα με το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας Delta-On-Demand. Συγχαίρουμε και τους πέντε φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού».

Στα πλαίσια του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού «Fly-In Movies» της Delta, οι 5 φιναλίστ δημιουργοί ταινιών θα λάβουν ένα εισιτήριο για το Park City στη Utah, κατά τη διάρκεια του Sundance Film Festival 2008, προκειμένου να παραβρεθούν στην εορταστική εκδήλωση της Delta στις 23 Ιανουαρίου 2008, όπου θα ανακοινωθεί η νικήτρια ταινία και ο νικητής δημιουργός. Σύμφωνα με τη συγκεντρωτική ψηφοφορία, θα επιλεγεί ένας δημιουργός για να λάβει το ποσό των 10.000 δολ. σε μετρητά καθώς και δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή που θα ισχύουν για οποιοδήποτε προορισμό καλύπτει η Delta ανά τον κόσμο. Ο διαγωνισμός «Fly-In Movies» διοργανώνεται από την Gen Art, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς τέχνης και ψυχαγωγίας με αποκλειστικό στόχο την προβολή του καλύτερου ανερχόμενου ταλέντου στον χώρο του κινηματογράφου, της μόδας, των εικαστικών τεχνών και της μουσικής.

Πέρσι, σχεδόν 30.000 επιβάτες παρακολούθησαν τους 5 φιναλίστ κατά τη διάρκεια της πτήσης τους στο Delta-on-Demand και καταγράφηκαν πάνω από 70.000 παρακολουθήσεις των ταινιών μέσω του delta.com. Eπιπλέον, ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού «Fly-In Movies» της Delta, Phillip Van, που κέρδισε το βραβείο με την ταινία του “High Maintenance,” τιμήθηκε στις 9 Ιουνίου 2007 με ένα ασημένιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια του 34ου Ετήσιου Διαγωνισμού Μαθητικών Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Ταινιών και Επιστημών.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου έχουν πλέον θέση στην πρώτη σειρά, για να παρακολουθήσουν 5 εφευρετικές ταινίες μικρού μήκους, η καθεμία περιγράφοντας πέντε μοναδικά και πρωτότυπα σενάρια, είτε μέσω διαδικτύου και του delta.com/flyinmovies, με video από την Veoh Networks είτε στο Delta-on-Demand για τους περισσότερους πελάτες που ταξιδεύουν σε υπερατλαντικές πτήσεις από σήμερα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2008.

Αυτές οι ταινίες είναι οι εξής:


  • “Slow” του Kurt Kuenne: η ιστορία ενός εργάτη κυκλοφοριακής προστασίας που τυχαία απαθανατίζεται στο φόντο μιας φωτογραφίας στην εφημερίδα, γεγονός που αλλάζει δραστικά τη ζωή του, για πάντα.

  • “Tales of a Mere Existence: Conversation” του Levni Yilmaz: Πώς μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ενοικίασης ταινιών βίντεο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ό,τι δεν πάει καλά στη σχέση σου.

  • “Ctrl Z” του Robert Kirbyson: πρωταγωνιστεί ο Tony Hale (“Arrested Development”) στο ρόλο του Stuart Barnes, ενός εργασιομανή που ζει μια ζωή γεμάτη απογοητεύσεις αλλά η τύχη του πρόκειται να αλλάξει. Όταν μια δυσλειτουργία στον υπολογιστή του δίνει την ευκαιρία να ακυρώσει με μαγικό τρόπο τα σφάλματα της ζωής του αυτός το εκμεταλλεύεται πλήρως, αλλά πιο είναι το όριο;

  • “T’is the Season” του Bob Giovanelli: όταν ένα μικρό κορίτσι πάει να δει τον Aγιο Βασίλη απογοητεύεται καθώς ανακαλύπτει ότι κάνει διάλειμμα. Ευτυχώς για εκείνη, σκοντάφτει πάνω σε έναν κάπως ανορθόδοξο αντικαταστάτη.

  • “Morning Fall” του Edward McGinty: ένας μυστηριώδης άντρας ξυπνά στην άλλη άκρη του δρόμου, τραυματισμένος και μπερδεμένος. Ποιος είναι; Από πού κατάγεται; Και πού θα καταλήξει όταν δεν μπορέσει να βρει το δρόμο για το σπίτι του;


Μέσω του προγράμματος Delta-on-Demand, το ψυχαγωγικό σύστημα της αεροπορικής εταιρίας κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις, μεταξύ πόλεων όπως το Salt Lake και η Νέα Υόρκη, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν περισσότερα από 24 κανάλια ζωντανής τηλεοπτικής αναμετάδοσης, προγράμματα HBO, περισσότερες από 20 ταινίες πρώτης προβολής και κλασικές, μια μεγάλη ποικιλία μουσικών κομματιών και μια σειρά από 10 video games.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024