Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςDelta: Επαναφορά του απευθείας δρομολογίου Αθήνα- Νέα Υόρκη από τις 15 Απριλίου 2017
Αεροπορικές εταιρείες

Delta: Επαναφορά του απευθείας δρομολογίου Αθήνα- Νέα Υόρκη από τις 15 Απριλίου 2017

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει περισσότερους από 60 προορισμούς με ανταπόκριση μέσω της απευθείας πτήσης με το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, JFK.

Η Delta Air Lines φέρνει ακόμη πιο κοντά την Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προσφέροντας για το καλοκαίρι του 2017 ανταποκρίσεις προς περισσότερους από 60 προορισμούς της Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, καθώς και της Καραϊβικής, μέσω της απευθείας σύνδεσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο “John F. Kennedy” της Νέας Υόρκης.

Από τις 15 Απριλίου 2017, η Delta επαναφέρει το προγραμματισμένο απευθείας δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιείται με Airbus A330-300 χωρητικότητας 293 θέσεων σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Air France, KLM και Alitalia. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ που σημειώνεται κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, από τις 2 Ιουνίου η Delta θα προσθέσει μια δεύτερη καθημερινή πτήση.

“Εξυπηρετούμε την ελληνική αγορά επί σειρά ετών και εξακολουθούμε να είμαστε η μοναδική αεροπορική εταιρεία που συνδέει με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη,” δήλωσε ο Dwight James, Senior Vice President – trans-Atlantic. “Προσφέροντας δύο καθημερινά δρομολόγια κατά την περίοδο της καλοκαιρινής αιχμής, δίνουμε περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές μεταξύ των δύο χωρών συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη νέων εμπορικών και τουριστικών ευκαιριών”.

Το πρόγραμμα των θερινών πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης για το 2017 θα έχει ως εξής:

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL213

Αθήνα στις 12:15

Νέα Υόρκη-JFK στις 16:18

DL413

Νέα Υόρκη-JFK στις 17:37

Αθήνα στις 10:30

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL214

Αθήνα στις 14:20

Νέα Υόρκη-JFK στις 18:15

DL414

Νέα Υόρκη-JFK στις 19:30

Αθήνα στις 12:20

Οι επιβάτες της Delta One business class  θα απολαμβάνουν καθίσματα που μετατρέπονται σε απόλυτα επίπεδα κρεβάτια και μια ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων με εποχικές γεύσεις που συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά, επιλεγμένα αποκλειστικά για τη Delta από τη διάσημη Sommelier, Andrea Robinson. Η εστίαση της εταιρείας να συνεργάζεται μόνο με κορυφαία επώνυμα προϊόντα είναι εμφανής στους καλεσμένους της business class με τα παπλώματα και μαξιλάρια Westin Heavenly από τα Westin Hotels & Resorts και με TUMI  ατομικά τσαντάκια με προϊόντα φροντίδας και υγιεινής.

Παράλληλα, οι επιβάτες που επιλέγουν την προνομιακή οικονομική θέση Comfort+ της Delta απολαμβάνουν έως και 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια, δυνατότητα 50% μεγαλύτερης ανάκλισης του καθίσματος, συγκριτικά με τα απλά καθίσματα της Main Cabin, καθώς και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση. Σε όλο το αεροσκάφος, όλοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην on-demand (κατόπιν ζήτησης) υπηρεσία ψυχαγωγίας και σε ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), ώστε να μπορούν να συνδέονται στο διαδίκτυο ακόμα και στα 30.000 πόδια.

Ο κόμβος της Delta στη Νέα Υόρκη-JFK έχει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και καταστημάτων. Οι επιβάτες της Delta One μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν πρόσβαση στο Delta Sky Club, που διαθέτει ανοιχτή βεράντα Sky Deck και προσφέρει επιλεγμένες προτάσεις γευμάτων και ποτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023