Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιακόπτονται οι πτήσεις προς Πράγα της Helios

Διακόπτονται οι πτήσεις προς Πράγα της Helios

Από την 26η Αυγούστου 2005 όλες οι πτήσεις της εταιρίας Helios Αθήνα-Πράγα ακυρώνονται, λόγω της αεροπορικής τραγωδίας της 14ης Αυγούστου, που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να μην βρίσκει αεροπλάνα […]

Από την 26η Αυγούστου 2005 όλες οι πτήσεις της εταιρίας Helios Αθήνα-Πράγα ακυρώνονται, λόγω της αεροπορικής τραγωδίας της 14ης Αυγούστου, που<...> έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να μην βρίσκει αεροπλάνα για να πραγματοποιήσει τα δρομολόγια. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2005.

Σε ανακοίνωση της η Helios κάλεσε τους επιβάτες που αγόρασαν ήδη εισιτήρια για άλλες ημερομηνίες να επικοινωνήσουν με τα ταξιδιωτικά τους γραφεία ή με την εταιρία, για επιστροφή των χρημάτων τους.

Προβλήματα επίσης έχουν σημειωθεί και στα υπόλοιπα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας, που προσπαθεί με αεροσκάφη άλλων εταιριών και με μεγάλη καθυστέρηση να πραγματοποιήσει τα δρομολόγια της. Περισσότερο άτυχοι ήταν οι 150 επιβάτες της πτήσης από Λάρνακα προς Λονδίνο, που δεν ταξίδεψαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Έπειτα από αναμονή πολλών ωρών στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, οι 150 επιβάτες της πτήσης της Helios για Λονδίνο ενημερώθηκαν ότι δεν βρέθηκε ναυλωμένη πτήση άλλης αεροπορικής εταιρίας για να αναχωρήσουν και ότι θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να φύγουν με την πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών για το Παρίσι και από εκεί για το Λονδίνο. Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή της ίδιας πτήσης, η οποία επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, αλλά είχε αναβληθεί. Ως αποτέλεσμα, πολλοί Βρετανοί τουρίστες μεταφέρονται από την εταιρία Helios από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από πόλη σε πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024