Τελευταία νέα

Διάψευση ΗΠΑ για Helios

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία διαψεύδει δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο για μυστική έκθεση της Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία εν μέρει επιρρίπτει ευθύνες στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της […]

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία διαψεύδει δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο για μυστική έκθεση της Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία εν μέρει επιρρίπτει ευθύνες στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου για το<...> δυστύχημα του περασμένου Αυγούστου με το αεροσκάφος της εταιρείας Helios.

“Δεν υπάρχει έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης για τη συντριβή (του αεροσκάφους) της Helios. Η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει την τελική ευθύνη για διερεύνηση της συντριβής και για δημοσιοποίηση του πορίσματος για το ατύχημα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Οπως αναφέρει “πρόφατο δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο υποστήριξε ότι η αμερικανική Υπηρεσία Αεροπορίας εξέδωσε μια μυστική έκθεση, η οποία εν μέρει επιρρίπτει ευθύνες στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου για τη συντριβή (του αεροσκάφους) της Helios τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό είναι λανθασμένο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024