Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςeasyJet: Επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

easyJet: Επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σε τρεις νέες αγορές, όλες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, επεκτείνει τις δραστηριότητες της η easyJet, η κύρια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστουςστην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, από αυτό το καλοκαίρι, η easyJet θα φέρει […]

Σε τρεις νέες αγορές, όλες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, επεκτείνει τις δραστηριότητες της η easyJet, η κύρια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους<...>στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, από αυτό το καλοκαίρι, η easyJet θα φέρει το γνώριμο όνομα της και τα γνωστά οικονομικά της εισιτήρια σε νέους πελάτες στις έντονες σε δραστηριότητα πόλεις Μαράκες, Κωνσταντινούπολη και στη Ριτζέκα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η easyJet έχει φέρει τα οικονομικά της εισιτήρια σε 18 χώρες στην Ευρώπη και περιμένει να μεταφέρει περίπου 35 εκατομμύρια επιβάτες αυτό το χρόνο. Σήμερα το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης έχει το προνόμιο να κατοικεί μόλις μια ώρα από ένα αεροδρόμιο που πετάει η easyJet, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρία.

Οι τρεις καινούργιοι προορισμοί, θα είναι το ίδιο δημοφιλείς με όλους τους επιβάτες να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για λόγους αναψυχής. Μέχρι τώρα, ήταν αναγκασμένοι, κατά την εταιρία, να ανέχονται τα ακριβά αεροπορικά εισιτήρια που τους χρέωναν οι παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες.

Η easyJet, έγινε η πρώτη μεγάλη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που αρχίζει να προσφέρει προορισμούς στις πιο έντονες πόλεις της Τουρκίας και του Μαρόκο. Με αυτήν την κίνηση η easyJet επεκτείνεται σε αυτές τις ολοκαίνουργιες αγορές, που αυξάνουν τις επαγγελματικές τους συνδέσεις με την Ευρώπη.

Ο κ. `Αντριου Χάρισον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της easyJet ανέφερε σχετικά: “Αυτή είναι μάλλον η πιο σημαντική επέκταση από την αρχή των καινούργιων προορισμών στη κεντρική και ανατολική Ευρώπη το Μάιο του 2004. Η easyJet, συνεχίζει να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες και να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό – γεωγραφικά και τεχνικά, όπως τονίζεται από την πρόσφατη εισαγωγή του ηλεκτρονικού check -in.

Η Κροατία, η Τουρκία και το Μαρόκο, προχωρούν σε μια στενή σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Σαν συνεπεία η ζήτηση για οικονομικά εισιτήρια σε αυτές τις χώρες αυξάνεται γρήγορα και η easyJet θα είναι σε μια μοναδική θέση που θα της επιτρέψει να ωφεληθεί από αυτή την ανάπτυξη.

Ανεξάρτητα από τον πολιτισμό ή τη θρησκεία, οι οικονομικές τιμές μιλούν την δικιά τους γλώσσα και ανυπομονούμε να εισάγουμε τον μοναδικό συνδυασμό των οικονομικών μας ναύλων μαζί με την φροντίδα και ευκολία μας, στους επιβάτες της Κωνσταντινούπολης, του Μαρακές και της Ριτζέκα, που έχουν υποστεί εδώ και πολύ καιρό τις υψηλές τιμές εισιτηρίων”.

Σημειώνεται ότι η easyJet λειτουργεί την τρέχουσα περίοδο με 110 αεροπορικά σκάφη, προσφέροντας 254 προορισμούς μεταξύ 68 αεροδρομίων σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες. Η αεροπορική εταιρία μετέφερε πάνω από 30 εκατ. επιβάτες το 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024