Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕλληνικό ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή

Ελληνικό ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή

Μετά από την επίσημη δημοσίευση της αναζήτησης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 65% της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο διεθνή τύπο άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι. Ο επιχειρηματίας Σ. Pέστης -η […]

Μετά από την επίσημη δημοσίευση της αναζήτησης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 65% της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> στο διεθνή τύπο άρχισαν<...> να εμφανίζονται οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι.

Ο επιχειρηματίας Σ. Pέστης -η εταιρία του οποίου δραστηριοποιείται στις μεταφορές- ο Όμιλος Bαρδινογιάννη και ο Όμιλος Bασιλάκη-Λασκαρίδη-Kοντομηνά είναι οι πρώτοι τρεις επιχειρηματικοί όμιλοι που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. Όμως, σύμφωνα με την προκήρυξη ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει εμπειρία στην αεροπορική αγορά οπότε οι ελληνικοί όμιλοι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν διεθνή εταίρο μεταξύ των αεροπορικών εταιριών.

Στο μεταξύ, καμία διεθνής αεροπορική εταιρία δεν έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για την ανάληψη του 65% ή έστω του management της ΟΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024