Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης προς το Σιδνεϋ

Emirates Airline: έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης προς το Σιδνεϋ

Η Emirates Airline ανακοίνωσε ότι από το Νοέμβριο 2004, θα εκτελεί δύο πτήσεις την ημέρα, τέσσερις φορές την εβδομάδα, από Ντουμπάι προς Σίδνεϋ. Οι δύο πτήσεις, που αρχικά θα πραγματοποιούνται […]

Η Emirates Airline ανακοίνωσε ότι από το Νοέμβριο 2004, θα εκτελεί δύο πτήσεις την ημέρα, τέσσερις φορές την εβδομάδα, από Ντουμπάι<...> προς Σίδνεϋ. Οι δύο πτήσεις, που αρχικά θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, αναμένεται να εκτελούνται καθημερινά σε ένα χρόνο από τώρα.

Σημειώνεται ότι η διεθνής αεροπορική εταιρία Emirates Airline, από το Δεκέμβριο 2003, εκτελεί καθημερινά μία πτήση από Ντουμπάι προς Σίδνεϋ.

Η Α.Μ. Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος της Emirates σε σχετική δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Αυστραλίας εξασφαλίσαμε τις επιπλέον πτήσεις προς το Σίδνεϋ και εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη που μας παρείχε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Μεταφορών της Αυστραλίας, κ. John Anderson”.

Σήμερα, το καθημερινό πρόγραμμα πτήσεων της Emirates Airline προς την Αυστραλία, περιλαμβάνει τις πόλεις Brisbane, Μελβούρνη και Πέρθ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πληρότητα των συγκεκριμένων πτήσεων έχει ξεπεράσει τα αναμενόμενα επίπεδα. Με τις πτήσεις προς το Σίδνεϋ να παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, η νέα διπλή υπηρεσία, από το Νοέμβριο 2004, αποτελεί το πρώτο βήμα για την ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες.

Συμπληρωματικά, από τον Αύγουστο 2004, αναφέρεται ότι η Emirates Airline θα πραγματοποιεί έξι νέες πτήσεις προς τη Μελβούρνη, ενώ με την έναρξη των δύο καθημερινών πτήσεων προς το Σίδνεϋ, υπολογίζεται ότι το Μάρτιο του 2005, η εταιρία θα εκτελεί συνολικά 41 πτήσεις την εβδομάδα από την Αυστραλία και προς την περιοχή του Κόλπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024